Tarvitsetko apua?

Keksirasia yksilöidyllä kaiverruksella

Alkaen: 19,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Yksilöity keksirasia on paras paikka omatekoisten pienten leivonnaisten säilyttämiseen. Kaunis keksirasia bambupuisella kannella, johon on kaiverrettu herkullisten leivonnaisten valmistajan nimi, on jokaisen kotileipurin unelma. Tämä tyylikäs purkki on saatavissa sekä sahalaitakuviolla että aalloilla koristettuna ja sen kaunis ulkomuoto sekä optimaalinen koko tekevät siitä ihastuttavan katseenvangitsijan joko keittiöön tai sitten vaikka sohvapöydälle! Hauska lahjaidea jokaiselle innokkaalle leipurille!

* Pakolliset kentät

19,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Keksit, nuo rapeat ja maukkaat, täydellisen kokoiset pienet herkkupalat, ovat yksinkertaisesti paras vaihtoehto tarjottavaksi kahvin tai teen kanssa! Mikäli tunnet keksifanin, joka myös valmistaa nämä suloiset herkkupalat itse, on hän ehdottomasti ansainnut taidoillaan tämän lahjan. Tylsät ja arkiset keksien säilyttämiseen käytetyt purkit joutavat muuhun käyttöön, kun tilalle astuu tämä kaunis, yksilöity keksirasia. Se ei ole kooltaan siro ja sopusuhtainen, mikä tekee tästä kauniista rasiasta vieläkin suloisemman. Ja mikä parasta, se sekä tyhjenee että on täytettävissä tasaiseen tahtiin. Keraaminen keksirasia on saatavana kahdella mahdollisella, ajattoman tyylikkäällä, mustavalkoisella kuvioinnilla. Valintasi mukaan rasiaa koristavat joko pehmeät aallot tai sitten sähäkkä sahalaitakuvio.

Rasian varsinainen kohokohta löytyy kuitenkin bambupuusta valmistetusta kannesta. Kaiverramme siihen yksilöidyn kaiverruksen etikettiä muistuttavan hauskan reunuksen sisään. Persoonallinen ja kaunis keksirasia on täydellinen lahjaidea kylmään vuodenaikaan, jolloin myös leipominen ja uunista tulleet, omatekoiset keksit ovat ihaninta, mitä voi kylmyyden karkottamiseksi tehdä. Tämä yksilöity ja tyylikäs keksirasia on täydellinen lahjaidea kaikille innokkaille kotileipureille, jotka nauttivat kahvi- tai teekupposen mieluiten omatekoisten, herkullisten keksien kanssa! Voit viimeistellä tämän jo itsessään täydellisen lahjan täyttämällä purkin jo valmiiksi lahjansaajan lempikekseillä!

Tuotetiedot

  • Keksirasia yksilöidyllä kaiverruksella
  • joko aalto- tai sahalaitakuvioinnilla
  • yksilöity kaiverrus (erikoismerkit eivät ole mahdollisia)
  • Materiaali: keramiikka, bambu
  • Mitat: Ø 10 cm, korkeus 12 cm

Tuotetiedot

  • Keksirasia yksilöidyllä kaiverruksella
  • joko aalto- tai sahalaitakuvioinnilla
  • yksilöity kaiverrus (erikoismerkit eivät ole mahdollisia)
  • Materiaali: keramiikka, bambu
  • Mitat: Ø 10 cm, korkeus 12 cm
2023-12-10T15:07:14+00:00