Tarvitsetko apua?

Keijujen talo matkalaukussa

54,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +
(0)

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Tämä pieni ja sievä puinen matkalaukku kätkee sisälleen keijujen talon, jossa asustavat kaksi keijua. Myös keijut sekä muut osat ovat tehty puusta. Laukku kulkee helposti matkassa mukana ja se on helppo avata sekä koota leikkejä varten. Leikkien jälkeen laukun voi jälleen nopeasti pakata kuljetusta tai säilytystä varten. Keijujen kanssa leikkiessä mielikuvitus lentää ja aika kuluu kuin keijukaisten siivillä!

Other customers bought

Kuvaus

Pienille keijujen ystäville tämä lahja on unelmien täyttymys. Talon asukkaina ovat kaksi hellyttävää keijukaista ja heillä on pihalla pieni lampi, riippumatto sekä ihastuttavat pöytä ja tuolit, jotka näyttävät aivan satujen sieniltä! Värikästä sateenkaarta pitkin voi kiivetä talon yläkertaan, josta voi liukua jälleen alas. Taikalinnun selässä on ihanaa istua ja matkata mielikuvitusmaailmassa vaikka muiden keijujen luokse! Talon seinien herkän kauniit koristelut sopivat hyvin keijukaisteemaan. Talon alakerran avattavasta ja suljettavasta ovesta pääsee kulkemaan talon toiselle puolelle ja oven voi kuvitella toimivan vaikkapa porttina keijujen salaiseen maailmaan!

Laukku ja sen osat on tehty puusta, kuten keijukaisetkin pääosin. Laukussa on kahva, jonka avulla sitä on helppo kantaa. Osat on helppo asentaa paikoilleen ja ne mahtuvat leikin jälkeen näppärästi laukun sisään. Keijujen talolla pieni keijujen ystävä leikkii pitkän aikaa ja käyttää mielikuvitustaan. Sopii hyvin otettavaksi matkoille mukaan vaikkapa lomareissulle mummolaan tai kesälomalla uimarannalle. Laukun mitat suljettuna ovat noin 20 x 11 x 22 cm ja avattuna noin 43 x 26 x 22 cm. Tämä kaunis keijukaistalo on ihastuttava lahjaidea!

Tuotetiedot

  • Avattava matkalaukku, joka sisältää keijujen maailman
  • Puutarha, keijut ja muut osat puusta
  • Voidaan koottuna käyttää myös matkalaukkuna
  • Materiaali: Puu
  • Mitat:
  • Koottuna: noin 20 x 11 x 22 cm
  • Avattuna: noin 43 x 26 x 22 cm

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2023-09-21T16:12:28+00:00