Tarvitsetko apua?

Käytännön monitoimityökalu kirves kaiverrus

29,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +
(0)

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Ei hätää, minä korjata ', että!" Tällä monitoimityökalu ratkaista tehtäviä, joihin muut kova pähkinä hampaiden ja on aina oikea työkalu tähän. Super hyödyllinen monitoimityökalu voidaan lisäksi kaiverrettu henkilö - se on peräisin käytännön vielä myös hyvin yksilöllinen lahjaidea!

* Pakolliset kentät

29,90 €

Other customers bought

Kuvaus

10 sisälsi työkalujen tämä monitoimityökalu on täydellinen kumppani tahansa tilanteessa, joka vaatii pientä käsityöläinen. Muotoillun alkaen pyökkipuinen ja ruostumaton teräs työkalu on vain suuri mahtuu taskuun tai reppuun ja niin ei jätä matkoilla alas. on voitettava olipa pilkkeen kotona tai lomalla, silakka maahan - monitaituri tukee kirveellä, tasainen ja Phillips ruuvimeisseli, saha, veitsi, tiedosto, pihdit, lanka leikkuri, kalvin ja pullonavaaja.

Pieni, tyylikäs auttajia on helppo säilyttää ansiosta turvakaari ja kytkettynä käytettäessä työkalua, tietyn: Turvallista ja nopeat tulokset kuten ammattilaiset.

Erityisen suuri: puinen kahva voi tuunata kaiverrus, joka optimaalisesti sovittaa monitoimityökalu johon siirronsaaja tai takauksia ja varmistaa iloa käsitöitä.

Tuotetiedot

Monitoimityökalu ax kaiverrus

Materiaali: Buchholz, ruostumaton teräs
Mitat suljettu: noin 23 x 7,7 x 14 cm
lukittavissa turvakaide
sisältää:
Kirves
Ruuvitaltta
Phillips - ruuvimeisselillä
näin
tiedosto
veitsi
pihdit
lanka leikkuri
kalvain
pullonavaaja
Käytä erikoismerkkejä: Huom!

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2023-09-24T23:04:13+00:00