Tarvitsetko apua?

Kaulin tekstillä

34,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Leipominen ja leivonnaisten koristelu on nyt helpompaa kuin koskaan aiemmin! Tämä kaulin on varustettu kolmella irrotettavalla ja vaihdettavalla silikonipäällisellä, joista kukin kaulii suoraan pikkuleipiisi erilaisen viestin. Säästä vaivaa ja jätä erillinen koristelu väliin – ja leivo silti keksejä, joilla todellakin on jotain sanottavaa!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Tämä kaulin tekee leipomisesta ja varsinkin keksien tai pikkuleipien koristelusta suorastaan lastenleikkiä! Koristelu nimittäin onnistuu nyt käden käänteessä, kun kiinnität haluamasi silikonipäällisen kaulimen päälle ja yksinkertaisesti kaulit halumasi viestin suoraan pikkuleipätaikinaasi. Enää sinun ei tarvitse värkätä ylimääräisten muottien tai pursottimien kanssa, annat vain tämän todella kätevän keittiöapulaisen hoitaa koristelun saman tien puolestasi!

Saat kaulimen mukana kolme silikonipäällistä, joista voit valita juuri sen haluamallasi viestillä kuvioidun. Voit leipoa rakkaimmillesi tai salaiselle ihastuksellesi ”Made with Love” -tekstillä koristeltuja herkkuja, tai kannustaa vieraasi popsimaan pikkuleivät nopeasti suihinsa ”Bite me” -koristelun avulla. Mikäli ihanat herkut taas on valmistettu salaisella reseptillä, jota muiden ei kannata edes yrittää udella, voit valita kaulimeen ”Secret Recipe” -tekstillä varustetun päällisen. Nauti leivonnan vaivattomuudesta ja anna leivonnaistesi puhua puolestasi!

Tuotetiedot

Kaulin tekstillä

  • Sisältää kolme silikonipäällistä
  • Materiaali: puu, silikoni
  • Mitat: 36,2 x Ø 6,2 cm
2021-01-16T15:14:22+00:00