Tarvitsetko apua?

Kaulakoru "Heart", jossa ensimmäinen - hopea

69,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Tämä huomaamaton, kaunis kaulakoru on kaunis sydänriipus - kaiverrettu jonka alkuperäinen tarpeitasi ja siten edelleen puhdistettu. Voit myös valita, haluatko luovuttaa ketju puhdasta hopeaa 925 tai ylimääräinen (Rose) kultaus. Mukava, henkilökohtainen lahja esimerkiksi paras sisko, tyttöystävä tai kumppanin tyylikkäin!

* Pakolliset kentät

69,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Potentiaalinen klassikko korukokoelma Vastaanottajan: Tällä kaulakoru sydänriipus on erittäin tyylikäs ja yksinkertainen sisustus lisävaruste - ja myös valmistettu korkealaatuisesta hopeaa 925!

Kiiltävä ulkonäkö vastaamaan moniin vaatteet tyylejä, sinun täytyy luovuttaa ketju kullattu eikä vaihtoehto; Valitse täällä välillä kultaa ja nousi kultaa.

Jalokivi yksittäisten charmia, ketju myös kaiverrus sydän riipus on; Valitse aluksi ole parempaa tapaa ensimmäisen kirjaimen etunimi kuin pysyviksi.

Käytännössä ketju on myös, koska se voi olla pituudeltaan noin 5 senttimetriä säätää ja olisi niin mukava käyttää joka tapauksessa - ja sitä on sovellettava sekä varmistettava, että vastaanottajalle Kaulakoru ""Heart"" alustavalla hyvin olisi usein kulumista . Lahja idea, viehättävä ja tyylikäs!

Tuotetiedot

Kaulakoru ""Heart"", jossa alustava

Valinta: ilman kultaus
Toimituksen sisältö: 1 Ketju ja riipus
Ominaisuudet:
muodokas ketju Herzanhänger
Ketjun pituus säädettävissä (cm noin 5)
yksilöllisesti, kiitos halu kaiverrus alkukirjainyhdistelmistä
Materiaali: hopeaa 925
Mitat:
noin 40-45 cm (ketjun pituus)
noin 1 cm (halkaisija perävaunun)
Huomautus: Älä käytä erikoismerkkejä personointia.

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2021-10-23T03:27:42+00:00