Tarvitsetko apua?

Kaulakoru "Heart" alustavalla - Rose kultaa

69,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Tämä huomaamaton, kaunis kaulakoru on kaunis sydänriipus - kaiverrettu jonka alkuperäinen tarpeitasi ja siten edelleen puhdistettu. Voit myös valita, haluatko luovuttaa ketju puhdasta hopeaa 925 tai ylimääräinen (Rose) kultaus. Mukava, henkilökohtainen lahja esimerkiksi paras sisko, tyttöystävä tai kumppanin tyylikkäin!

* Pakolliset kentät

69,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Potentiaalinen klassikko korukokoelma Vastaanottajan: Tällä kaulakoru sydänriipus on erittäin tyylikäs ja yksinkertainen sisustus lisävaruste - ja myös valmistettu korkealaatuisesta hopeaa 925!

Kiiltävä ulkonäkö vastaamaan moniin vaatteet tyylejä, sinun täytyy luovuttaa ketju kullattu eikä vaihtoehto; Valitse täällä välillä kultaa ja nousi kultaa.

Jalokivi yksittäisten charmia, ketju myös kaiverrus sydän riipus on; Valitse aluksi ole parempaa tapaa ensimmäisen kirjaimen etunimi kuin pysyviksi.

Käytännössä ketju on myös, koska se voi olla pituudeltaan noin 5 senttimetriä säätää ja olisi niin mukava käyttää joka tapauksessa - ja sitä on sovellettava sekä varmistettava, että vastaanottajalle Kaulakoru ""Heart"" alustavalla hyvin olisi usein kulumista . Lahja idea, viehättävä ja tyylikäs!

Tuotetiedot

Halskette „Herz“ mit Initiale

Auswahl: mit Rosé-Vergoldung
Lieferumfang: 1 Kette mit Anhänger
Eigenschaften:
formschöne Kette mit Herzanhänger
Kette längenverstellbar (um ca. 5 cm)
individuell dank der Wunschgravur einer Initiale
Material: Sterling-Silber 925
Maße:
ca. 40-45 cm (Länge der Kette)
ca. 1 cm (Ø des Anhängers)
Hinweis: Bitte keine Sonderzeichen für die Personalisierung verwenden.

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2021-10-23T03:10:43+00:00