Tarvitsetko apua?

Kätevä munankeitin mikroon

5,90 €
Sis. alv
- +
Aina välillä tekisi mieli syödä aamiaiseksi keitetty kananmuna. Kun alkaa miettiä vaivaa, joka koituu kananmunan keittämisestä, jää se kuitenkin usein keittämättä. Tämä etenkin silloin, kun kyseessä olisi vain yksi kananmuna. Nyt tähän ongelmaan on ratkaisu, sillä hauska munankeittimen roolissa toimiva kana toimii kätevästi mikroaaltouunissa. Kaiken lisäksi kana on hauskan näköinen ja sopii hyvin keittiöön kuin keittiöön. Tilaa tästä kätevä, yksittäisen kananmunan keittämiseen tarkoitettu munankeitin lahjaksi sinkulle tai perheessä kananmunia mieluusti nauttivalle!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Moni saattaa miettiä kaksi kertaa, kun kuulee kananmunan keittämisestä mikroaaltouunissa. Eihän se ennen vanhaan mikrossa onnistunut ilman, että kananmuna räjähti ja mikrossa oli kauhea sotku siivottavana. Tämän hauskannäköisen kanan avulla kananmunan keittäminen mikroaaltouunissa onnistuu hienosti. Laita ensin vettä alimman osan viivaan asti ja laita keskiosa tämän jälkeen paikalleen. Tee pakkauksessa mukana olevalla neulalla reikä kananmunaan ja laita kananmuna keskimmäisen osan päälle. Kierrä yläosa sen jälkeen paikalleen ja laita keitin mikroon. Keittoaika vaihtelee mikron tehon mukaan, pehmeäksi keitetyn munan saat noin neljässä minuutissa ja kovaksi keitetyn valmistuminen kestää hieman pidempään.

Kun otat keittimen pois mikroaaltouunista, käytä patalappua tai -kinnasta, sillä keitin saattaa olla kuuma. Avaa varovasti ja nauti herkullisesta, vastakeitetystä kananmunasta! Yhden kananmunan keittäminen tällä keittimellä on todella helppoa ja nopeaa verrattuna perinteiseen kananmunan keittämiseen kattiloineen ja munakelloineen. Anna lahjaksi tai tilaa itsellesi!

Tuotetiedot

Kätevä munankeitin mikroon

  • keitin yhdelle kananmunalle
  • materiaali: muovi, alumiini
  • värit: valkoinen, oranssi, punainen
  • korkeus: noin 13 cm
  • huomioitavaa: ei sovellu leluksi alle 3-vuotiaille

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2021-01-19T15:04:24+00:00