Tarvitsetko apua?

Nimikoitava Toblerone ainoastaan Lahjat.fi-kaupassa

Lisää kuvia

Katapulttihyppy, Mikkeli

Toimitusaika: Varastossa

Elävät tykinkuulat ovat perinteisesti olleet sirkuksien näyttäviä ohjelmanumeroita, mutta nyt on mahdollista kokeilla tätä hurjapäistä suoritusta valvotuissa ja turvallisissa olosuhteissa. Tarjoamme lahjat.fi-verkkokaupan kautta tilattavaksi katapulttihypyn, jossa hyppääjä ammutaan massiivisella ritsalla suoraan taivaalle yli 35 metrin korkeuteen. Asiakas saa tämän hypyn aikana niin räjähtävän ylöspäin kiihtymisen elämyksen kuin benjihyppyä muistuttavan vapaapudotuksenkin. Tule nyt kokeilemaan itse tai osta lahjaksi esimerkiksi syntymäpäiväänsä viettävälle.

 • Toimitus samantien sähköpostilla
 • Tulosta elämyslahjakortti heti
 • 30 päivän palautusoikeus
 • Lahjakortti on voimassa 18 kk
Event Image
50,00 €
- +
Sis. Alv., pois lukien toimitus
 • Toimitus samantien sähköpostilla
 • Tulosta elämyslahjakortti heti
 • 30 päivän palautusoikeus
 • Lahjakortti on voimassa 18 kk
Event Image
Kuvaus

Yksityiskohdat

Nyt esittelemme lahjat.fi-verkkokaupan kautta tilattavan elämyksen kaikille hurjapäille ja ihmiskuulille: tämä katapulttihyppy on jännittävä ja vauhdikas suoritus, jossa hyppääjä singotaan eräänlaisen massiivisen ritsan avulla taivaalle.

Kyseessä on ikään kuin käänteinen benjihyppy: hyppääjä kiinnitetään ensin turvavaljaisiin kahdella benjiköydellä, jotka joustavat ja antavat hyppyyn mukavan pehmeän tunteen. Sitten hyppymekanismi jännitetään ja laukaistaan ja hyppääjä sinkoutuu taivaalle yli 35 metrin korkeuteen. Ritsa on rakennettu siten, että hypyn loppuosa muuttuu ikään kuin benjihypyksi, joka päätyy joustavan tuntuiseen ja huipputurvalliseen laskeutumiseen takaisin maan pinnalle. Katapulttihyppy sopiikin erityisen hyvin heille, jotka ovat jo benjinsä kokeilleet, mutta toki aivan kuka tahansa on tervetullut suorittamaan tämän huikean elämyksen. Hyppääjän turvallisuudesta pitävät huolen osaavat ja kokeneet ohjaajat, jotka myös kouluttavat suoritukseen lähtijän ennen hyppäämistä.

Katapulttihyppy järjestetään Mikkelin Xon-puistossa ja kuka tahansa yli 12-vuotias voi hypätä – joskin 12–14-vuotiailta tarvitaan huoltajan lupa suoritukseen. Tässä onkin loistavaa ja taatusti erilaista kesälomatekemistä kenelle tahansa koululaiselle, opiskelijalle tai työntekijälle, jotka haluavat hieman tavallisuudesta poikkeavan iltapäivän itselleen. Osta nyt lahjaksi tai tilaa itsellesi – katapulttihyppyä kannattaa lähteä katsomaan pidemmältäkin.

Tuotetiedot

Hyppäyspaikka

 • Xon-puisto, Mikkeli

Sesonki:

 • aikaväli: 26.6.–6.8.

Edellytyksiä:

 • 12–14-vuotiaat tarvitsevat huoltajan luvan, muutoin ikäraja 15
Arvostelut
Kirjoita tuotearvostelu
Karttanäkymä
Map
^2018-02-19T14:52:01+00:00