Tarvitsetko apua?

Kameran objektiivi kahvikuppi

19,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Ensisilmäyksellä tämä persoonallinen objektiivimuki näyttää jokaisen innostuneen valokuvaajan lempiesineeltä - ammattimaiseen käyttöön tarkoitetulta kameran objektiivilta. Hämmästyttävän aidon näköisen ulkomuotonsa ansiosta tämä persoonallinen juomapikari onkin täydellinen lahja jokaiselle järjestelmäkamerakärpäsen puraisemalle valokuvaharrastajalle ja -ammattilaiselle!

Other customers bought

Kuvaus

Onko parhaan ystäväsi lempiharrastus valokuvaaminen? Ikuistaako kumppanisi lomamatkanne jokaisen näkymän tunnollisen tarkkaan uudella järjestelmäkamerallaan? Kuuluuko ystäväpiiriisi taitava ammatikseen tai omaksi ilokseen otoksia räpsivä valokuvaaja? Parempaa lahjaa niin ammattilais- kuin harrastelijavalokuvaajallekin saa etsiä: kameran objektiivilta näyttävä objektiivimuki, joka on suunniteltu säilyttämään sekä kuumat että kylmät juomat toivotussa nautintalämpötilassa. Tämä tyylikäs juomapikari muistuttaa ensi silmäyksellä jokaisen kuvaajan rakasta ja tärkeää lisävarustetta, joka voisi olla vaikkapa äärimmäisen pienten yksityiskohtien ikuistamiseen tarkoitettu makro-objektiivi, maisemakuvaukseen hyvin soveltuva laajakulmaobjektiivi tai sitten esimerkiksi äärimmäisen hyödyllinen tele-objektiivi, jonka avulla valokuvaaja pääsee lähelle kaukanakin olevia kohteita.

Juomapikari on valmistettu tarkkaan ja huolella niin, että se näyttää jokaista yksityiskohtaa myöden aidolta objektiivilta. Tarkkojen kuvien sijaan tämä objektiivimuki kätkee kuitenkin sisäänsä herkullisen kupillisen esimerkiksi teetä tai kahvia, joka pysyy lämpimänä juomapikarin kätevän kannen avulla. Kansi toimii tarvittaessa myös pienenä tarjoilualustana kahvikekseille. Tyylikkään ulkomuotonsa ansiosta tämä objektiivimuki on loistava lisä jokaisen asialleen omistautuneen valokuvaajan kameralaukkuun. Lahja, joka ilahduttaa takuuvarmasti jokaista valokuvauksesta innostunutta, niin ammatikseen kuin harrastuksekseensakin kuvaavaa, kameran linssin läpi maailmaa katsovaa ja intohimoista valokuvaajaa!

Tuotetiedot

  • Kameran objektiivia muistuttava juomapikari, jonka kansi toimii tarvittessa pienenä tarjoilualustana. Täydellinen lahja jokaiselle valokuvaajalle!
2023-06-07T07:36:04+00:00