Tarvitsetko apua?

Kamasutra WC-paperi

4,90 €
Sis. alv
- +
Nyt on jo korkea aika vaihtaa tylsät vessalukemiset mielenkiintoisempiin ja mielikuvitusta mukavasti kutitteleviin aiheisiin. Loppuunkolutut sanomalehdet ja sarjakuvat ovat tylsää ja vaivalloista istumisviihdettä verrattuna tähän helppoon ja aina saatavilla olevaan sekä loputtoman kiinnostavaan WC-papereiden kuninkaaseen! Kamasutra wc-paperi tekee pakollisista vessavisiiteistä hauskempia ja samalla myös opettavaisia. Hanki lahjaksi uuteen kotiin muuttaneille, vastanaineille yhteiseksi iloksi tai hyvällä huumorintajulla varustetulle sinkkuystävälle. Varmasti erilainen ja muistettava lahja saa saajansa vähintäänkin hymyilemään.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Vessassa käynnit saattavat joskus venyä pidemmiksikin istunnoiksi, ja silloin saattaa kaivata viihdykettä tai jotain järjellistä tekemistä. Tämä yli kahdenkymmenen metrin mittainen, romantiikasta ja rakkaudesta kuvin kertova ajanvietepaketti on kauan kaivattu tuote jokaisen kodin WC-tiloihin. Kertaus on opintojen äiti, sanotaan. Paljon kertovat eroottissävyiset kuva-aiheet ovat kiinnostavia tutkia, verestävät mukavasti muistia ja saattavat lukijassaan herätellä myös uusia oivalluksia ja ideoita. Siis tärkeää tietoa ja mukavaa hupia samassa paketissa!

 

Kamasutra on 100-luvulta peräisin oleva, edelleen ajankohtainen intialaisen erotiikkakirjallisuuden klassikko, joka viehättää kuvastollaan vielä tänäkin päivänä. Tämä lahja sopii erityisen hyvin esimerkiksi tupaantuliaislahjaksi tai tuoreelle kihla- tai avioparille. Miksi enää koskaan tyytyä tylsään arkeen, kun voi näinkin yksinkertaisesti ja helposti piristää elämää? Anna lahjaksi iloa esimerkiksi puolisollesi tai sinkkuystävällesi. Hauskat kuvissa esiintyvät hahmot saavat varmasti huumorintajuttomankin hymyilemään. Posliinipytyllä istuskelun ei tarvitse olla enää ikävää, eikä WC-tilojen tylsiä. Tämän lahjan avulla kuka tahansa saa kaivattua iloa ja väriä elämään. Kamasutra WC-paperirulla on jo valmiiksi hauskassa paketissa – kietaise vaikkapa lahjanaru sen ympärille ja lahjasi on täysin valmis!

Tuotetiedot

  • kokonaispituus noin 24 metriä
  • Toimitetaan muovisessa säilytysrasiassa
2021-01-18T18:01:08+00:00