Tarvitsetko apua?

Hyvä asiakas - kun tilaat ennen 15. joulukuuta saat pakettisi ennen jouluaattoa - Lisätietoa täältä

Lisää kuvia

Kamasutra-pelikortit

Toimitusaika: Varastossa

Nyt on aika uskaltaa ja olla kahden, intiimisti ja hellästi. Aina on tilaa romanttiselle ja aistilliselle seikkailulle, vaikka sitten ihan tavallisen korttipelin siivittäminä. Nämä Kamasutra-kirjasta inspiraationsa saaneet pelikortit nimittäin muuttavat vaikka Ristiseiskan aistilliseksi ja henkilökohtaiseksi kokemukseksi. Suositellaan lämpimästi pareille intiimeihin illanviettoihin, ja tämä erootinen lahja on loistava idea aviopareille, seurusteleville ja miksei myös vastikään tavanneille. On aika lähteä romanttiselle ja intohimoiselle matkalle.
  • Tilaa ennen 15:00 lähetämme tuotteen varastolta samana päivänä
  • Toimitus 4-7 päivässä
  • Suomenkielinen asiakaspalvelu
  • 30 päivän palautusoikeus1
5,50 €
- +
Sis. Alv., pois lukien toimitus
  • Tilaa ennen 15:00 lähetämme tuotteen varastolta samana päivänä
  • Toimitus 4-7 päivässä
  • Suomenkielinen asiakaspalvelu
  • 30 päivän palautusoikeus1
Kuvaus

Yksityiskohdat

Ihmisen seksuaalisuus innoitti 1000-luvulla Kamasutra-oppaan kirjoittanutta intialaista filosofia. Kamasutra on hyveellisen ja aistillisen inhimillisyyden ylistys, eroottinen seksuaalisen kanssakäymisen apukirja ja perhe-elämän filosofiaa pohdiskeleva teos, aito ja alkuperäinen rakkauden self-help-opas! ”Kama”-sana viittaa hindulaiseen rakkauden ja himon jumalaan, ja ”Sutra” oppiin, oppitunteihin. Näitä vanhoja viisauksia kannattaa 2000-luvunkin kiireisen ja stressaantuneen ihmisen välillä vilkaista.

Tästä ikiaikaisesta rakkausoppaasta on saanut insipiraationsa tämä muuten perinteinen korttipakka, joka sisältää yhteensä 54 korttia. Jokaiseen yksittäiseen korttiin on kuvattu jokin Kamasutrasta innoituksensa saanut eroottinen tilanne mustavalkoisena piirroksena, mutta nämä pelikortit eivät tietenkään ole mauttomat tai paljastavat, vaan ainoastaan tyylikkään eroottiset. Näillä korteilla pelatessa muuttuvat perinteisetkin korttipelit mausteisimmiksi ja kiehtovammiksi, saattavatpa ne jopa toimia ihanan kahdenkeskisen illan avaajinakin. Viritelkää kahden kesken korttipeli käyntiin ja kutkutelkaa aivojenne aistillisuuskeskuksia.

Kamasutra-pelikortit ovat erinomainen ja ainutlaatuinen lahjaidea kaikille pareille, niin tuoreille kuin vakiintuneemmillekin. Ostakin tämä rohkea lahja esimerkiksi ystäviesi vuosipäivää juhlistamaan – toimii myös häälahjana. Toki korttipakka on myös hauska ja erilainen lahjaidea vaikkapa ystäviesi tupaantuliaisiin. Kaikki pitävät korttipeleistä, ja Kamasutra-korttipakalla pelaamiseen tulee erikoislaatuinen lisäulottuvuus.

Tuotetiedot

  • sisältää 54 korttia
Arvostelut
Kirjoita tuotearvostelu
^2017-12-12T11:06:16+00:00