Tarvitsetko apua?

KamaPoker pokeripeli

24,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Tässä ensiluokkainen peli-idea kaikille kokeilunhaluisille nautiskelijoille: KamaPoker perustuu klassiseen ja aina suosittuun Texas Hold’em -pokeripeliin, mutta jo vilkaisu pelikortteihin riittää kertomaan, että luvassa on jotain erityisen jännittävää ja erilaista. Korteissa on erilaisia eroottisia kuvamotiiveja, joiden saloja pelaajat voivat halutessaan lähteä selvittämään. Tämä peli soveltuu kaikille ennakkoluulottomille ja rohkeille aikuisille, ystäville tai rakastavaisille. Ja se, mitä pokerisalongissa tapahtuu, jää toki salaisuudeksi.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Kuinka ihanan syntistä ja aistillista: tämä eroottinen pokeripeli on jokaisen kokeilunhaluisen aikuisen ykkösvalinta romanttisiin ja rohkeisiin illanviettoihin, jopa neljälle pelaajalle yhtä aikaa. KamaPoker on saanut inspiraationsa intialaisesta lemmenoppaasta, Kamasutrasta, joka on kirjoitettu jo yli tuhat vuotta sitten. Siinä opastetaan lemmen saloihin ja ylistetään rakkauselämän iloja – juuri niin kuin tässä pelissäkin. KamaPokeria pelataan kuin Texas Hold’em -pokeria, mutta säännöissä on totta kai eroottisia twistejä. Pelimerkkien likoon laittamisen lisäksi kutitellaan, suudellaan, hyväillään ja halaillaan vastustajia, ja pelin edetessä tapahtumat muuttuvat aina rohkeammiksi. Ja totta kai mielikuvitusta saa käyttää ja sääntöjä muutella – entistä henkilökohtaisemman ja intiimimmän pelikokemuksen saavuttamiseksi. Pelikortteihin painetut eroottiset kuvat luovat tietenkin myös lisätunnelmaa. Ja näistä peleistä ei tietenkään puhuta jälkikäteen, sillä ladyt ja gentlemannit eivät kerro. KamaPoker on erinomainen lahja läheisille ystäville, jotka eivät kaihda rohkeitakaan kokemuksia. Ja jos uskallatte, voitte toki istua pelipöytään vaikka nelisteen. KamaPoker on aikuiseen makuun oleva peli, joka ei taatusti jätä kylmäksi. Tilaa nyt lahjaksi ja lahjoitat pelin ohella myös ikuisesti muistoissa säilyviä seikkailuja.

Tuotetiedot

* 2–4 pelaajalle * perustuu Texas Hold’em -pokeriin * perustuu myös Kamasutra-lemmenoppaaseen * pakkaus sisältää: * 52 pelikorttia eroottisilla kuvamotiiveilla * 48 pelimerkkiä (4 eri kategoriaa) * peliohjeet englanniksi, saksaksi, ranskaksi ja hollanniksi * valmistettu Kiinassa * mitat: 5,5 cm x 15,5 cm x 21,5 cm * paino: n. 1 kg * suositellaan yli 18-vuotiaille, ei suositella lapsille
2020-11-28T09:49:04+00:00