Tarvitsetko apua?

Kaksiseinäinen termospullo nimellä - Vihreä

24,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +
(0)

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Kaksiseinäinen termospullo on kylmä käytännöllinen kumppani, juoman voi tai pidä lämpimänä, tyytyväinen onnistunut moderni design - ja kiitos yksittäisten laserkaiverrus haluamasi verkkotunnus - jopa henkilökohtainen lahja on. Kahvia juovat tai Teeliebhaberinnen jotka haluavat tehdä ilman lempidrinkkiäsi liikkeellä, kiva lahjaidea!

* Pakolliset kentät

24,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Onko matkalla toimistoon, piknikillä aikana pitkä junamatka tai vain rauhassa ja looong illalla kirjan lempituolistasi - juomia, kuten teetä, kahvia tai kylmää kaakaota mukanamme usein. Siten herkullinen elämän henki kannattajat pysyy lämpimänä tai kylmänä, tämä termoskannuun on kaksiseinäinen eristys. Myös kätevä on helppo käyttää sulkemiseen ja kupin kansi, joka esittää itse samalla modernin tyylikäs ruostumaton teräs Schick kuin koko potin. Niinpä junassa osastoon tai hyvin varustetuista levähdysalue hälventämään sekaannuksen termospullo kantaa ansiosta laserkaiverrus edes nimeä tai vastaanottaja. Ilo on niin päättäväisesti hienoa, jos luovuttaa hyvä pala; Kiitos korkean laadun potin te myös luovuttaa lahja jotta mahdollisesti hyödyllistä vuotta jäljellä - niin tee, kahvi ja Co. maku tulevaisuudessa!

Tuotetiedot

Kaksiseinäinen termospullo nimellä - Vihreä Mukana: 1 kannu Ominaisuudet: yksittäisiä toive kaiverrukset metallikuppi käytännön sulkeminen kylmän tai kuuman tilan juomien 500 ml: n tilavuus Materiaali: ruostumaton teräs Mitat: 23 x 6,5 cm väri vihreä Huomautus: Älä käytä erikoismerkkejä kaiverrusta.

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2023-02-09T03:56:13+00:00