Tarvitsetko apua?

Kakkulapio asetettu kristalli kivet ja kaiverrus

59,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Tekee erinomaisen arvokas ja henkilökohtainen lahja pareille: Asetettu hopeapinnoitteisen kakku siivu ja kakkua veitsi on varustettu kaiverrus, kiehtoi pehmeästi hurja kristallikivillä ja saavuttaa tyylikäs esitys ruutuun. Häälahjaksi erityistä huomiota parin vuosipäivä tai monissa muissa tilanteissa pakottavia idea!

* Pakolliset kentät

59,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Vain joka etsii todella mukava lahja pari ja tuntee vastaanottaja ei ole liian hyvä, tämä jalo sarja sopii tähän: laatu hopeoitu kakku siivu ja oikea kakku veitsen Näytä tyyli, tyylikkyys - ja ovat hyvin tervetulleita jokaisessa taloudessa!

Raskas kakku leikkurit ovat hieman kohokohta hyväpalkkainen sohvapöytä: Riippuen varustettu cm pitkä laadukas hopeointi noin 30, he vakuuttavat myös silmällä kahva, joka sydämenmuotoinen aukko lasikannella Siellä liikkuvat Crystal kivet helistin käytettäessä pehmeästi. Kohokohta lahja mutta henkilökohtainen kaiverrus: kahvan kakun veitsi on kaksi nimiavaruuden (nuoripari, esimerkiksi) kahvassa veitsen kakku päivämäärä (esimerkiksi häät) on kaiverrettu ..

Henkilökohtainen kakkulapio setti sopii niin tyylikäs häälahjaksi sekä muille muodollinen tilaisuus. Myös sitoutumista, hopean hääpäivä tai toinen erittäin hyvä idea!

Tuotetiedot

Kakkulapio asetettu kristalli kivet ja kaiverrus

Kakkulapio ja kakkua veitsi setti
Sekä hopea ja kristallikivillä kurissa
Tortenheber: 28,5 x 4,5 cm, kaiverrettu päivämäärän
Kakku veitsi: 33,5 x 2 cm, kaiverrettu kaksi nimeä (ei erikoismerkkejä)
houkutteleva lahjapakkauksessa

2022-05-18T18:46:56+00:00