Tarvitsetko apua?

Käkikello - Säilytyspaikka rannekellolle

87,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +
(0)

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Jos sinulla, puolisollasi tai muulla läheiselläsi tuppaa aina olemaan rannekello hukassa, ja sitä sitten etsitään kissojen ja koirien kanssa myöhästymiseen asti, niin tässä on hauska tapa päästä eroon kyseisestä ongelmasta. Kun rannekellon laittaa tähän käkikellon malliseen telineeseen, niin sitä ei vain voi enää kadottaa!

Other customers bought

Kuvaus

Myönnetään, käkikellot ovat tuulahdus menneisyyttä melko monen vuosikymmenen takaa, mutta se tekee niistä entistäkin hienompia! Vai kenen mummolassa tai isotädin tai -sedän luona ei muka lapsuudessa ollut käkikelloa? Nyt nämä mahdolliset lapsuuden aikaraudat voi saada myös omaan tai retromuodista pitävän ystävän tai sukulaisen kotiin, mutta modernilla tvistillä. Tämä kello ei herätä aamulla kukunnalla, vaan pitää huolta siitä, että rannekellolla on vihdoin arvoisensa paikka!

Hyvästi ne hetket, kun aamulla tai illalla ulos lähtiessä suihkun jälkeen rannekelloa etsitään joka paikasta ja sitten ollaan taas myöhässä palaverista, leffasta tai ravintolavarauksesta. Tai siis hyvästi ainakin siinä tapauksessa, että rannekellon muistaa laittaa käkikellon hellään huomaan… Ja miksi ei muistaisi, koska tätä entisten aikojen aikarautaa ei vain voi olla unohtamatta!

Tuotetiedot

Käkikello - Säilytyspaikka rannekellolle

  • Kannatin rannekellolle
  • Painot esittävät käkikelloa
  • Materiaali: saksanpähkinäpuuta
  • Väri: ruskea

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2022-07-03T13:34:59+00:00