Tarvitsetko apua?

Kaiverrettu sydämenmuotoinen riipus kultaa

269,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +
(0)
Ilmainen toimitus

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Rakkaus ei ole vain sana. Se on vahvin kaikkien tunteet ja halut päästä ilmaisi vahvalla symboleja. Kiiltävä sydän riipus on täydellinen lahja niille, jotka ovat menettäneet sydämensä naisen; perävaunu voidaan yksilöidä kaiverrus ja sopii merkiksi rakkauden Ystävänpäivä, syntymäpäivä tai joulua!

* Pakolliset kentät

269,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Pitkä kiillotettu sydänriipus tehty hienosta 585 kultaa, syttyy 50 cm, ihanan herkkä ketjun - joka tarvitsee sitä enemmän, tunnustan syvää rakkautta? Kultainen riipus on vahva rakkauden sanomaa, joka toimii samalla ihanan hillitty ja tyylikäs.

Kuka saa kiiltävä riipus kultaa lahjaksi, varmasti haluavat pukeutua ajaton ja monipuolinen yhdistettävissä helmi. Riipus ketjussa yhdessä sopii täydellisesti työpuku, mutta toimii myös smart casual farkkujen ja valkoinen pusero.

Antaa rakkaasi jonkinlainen sanoja matkan tai pitkittää niiden lyhenne perävaunuun, kirkas sydän riipus kultaa on kaiverrettu yksilöllisesti. Lahjoittaa arvokasta näyttöä siitä, että olet vakavasti kanssa mielitietty. Anna sydämesi tämä jalo riipus 585 kultaa!

Tuotetiedot

Kaiverrettu sydämenmuotoinen riipus kultaa

Toimitus: 1 perävaunu sopivassa ketju (50 cm)
Ominaisuudet:
tyylikäs ja tyylikäs ulkoasu
yksitellen kiitos toivottaa kaiverrukset
Materiaali: 585 kullanvärisellä
Väri: kultainen
Mitat: 16 mm x 0,6 mm x 17,3 mm (ilman eye)
Paino: 1,2 g
Huomautus: Älä käytä erikoismerkkejä personointia.

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2023-11-29T11:05:21+00:00