Tarvitsetko apua?

Kaiverrettu korut laatikko soittorasia sydämen

44,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Tämä kaiverrettu korut laatikot Herzformmit integroitu soittorasia on erittäin pieni koru tyttöystävä tai toinen pari. Hopeoidut pinnan ja Blue Velvet sisällä antavat purkkiin tyylikäs ilme ja yksilöimisellä helmi on hyvin ainutlaatuinen lahja ystäville!

* Pakolliset kentät

44,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Romanttinen helmi korujen naisen kumppani, tytär, sisko: kaiverrettu korurasia "sydän" kanssa soittorasian lumoaa eri yksityiskohtia ja ominaisuuksia.

Hopeapinnoitteeseen pinnan ja sisemmän pehmeän Velvet sinisellä antavat sydän arvostettu ja tyylikäs ulkonäkö. Ihana idea on sisäänrakennettu soittorasia, joka käyttää pientä kahvan sisälle kasvatetaan - sitten melodia "Edelweiss" äänen. Siten tietty lämmin sydämesi, jos pitää suosikki renkaat tai ketjun korurasia!

mutta erityinen kohokohta on varmasti yksittäisiä kaiverrus, jonka avulla voit tehdä tämän koru laatikko ainutlaatuinen lahja. Nimi ystävällinen pari alkaen vuosipäivä, pieni palkinto paras ystävä tai lempinimi sisko - joka on ikuistettu kaivertamalla, on sinun! Syntymäpäivä, vuosipäivä tai jopa esittää kihlasormus, kaiverrettu korurasia "sydän" kanssa soittorasian on kaunis ja ainutlaatuinen idea!

Tuotetiedot

Kaiverrettu korurasia "sydän" kanssa soittorasian

Schmuckdose esim renkaat, ketjut, jne.
muodossa ikonin sydämen muotoon
kanssa soittorasian toiminto Selbstaufziehen
Melodia: Edelweiss
materiaali:
Blue Velvet sisällä
hopeoitu
Mitat: 10 x 10 x 4,5 cm
Huomautus: Älä käytä erikoismerkkejä yksilölliseksi!

2023-10-01T05:14:52+00:00