Tarvitsetko apua?

Kahvimuki Ninja

19,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Tässä täydellinen kahvimuki arkipäivän ninjoille! Tämä muki on niin hyvin naamioitu, että saat katsoa kaksi kertaa, ennen kuin löydät sen pakkauksestaan. Ihanteellinen käytettäväksi kuuman kahvin, kaakaon tai teen juomiseen, sillä mukana tulee lämpöä hyvin eristävä ninja-naamio.

Other customers bought

Kuvaus

Persoonallinen kahvimuki on hillittömän hauska ja samalla myös käytännöllinen lahja, joka sopii käytettäväksi niin kotona, työpaikalla, kuin mökillä tai asuntovaunussakin. Tämä ninjaksi naamioitu muki on selkeästi muista mukeista erottuva salamyhkäisellä ulkoasullaan, mikä tekee siitä jännittävän kumppanin lukuisille kahvi- tai muille juomahetkille. Muki tulee salaperäisessä pakkauksessa, joka sisältää itse Ninja-mukin sekä kätevän ninja-naamarin, joka eristää mukavasti kuuman juoman ja pitää sen lämpimänä pitkään. Hauska samurai-lusikka sopii erinomaisesti juomien sekoittamiseen ja koko komeus seisoo tukevasti ja tyylikkäästi heittotähden muotoisella alustalla.

Piristä ystäväsi päivää tyylikkäällä mukilla, joka on taatusti omaperäinen ja antaa persoonallisuutta kotiisi tai vaikkapa työpaikalle. Tämä muki on mahtava lahja omalle rakkaalle, ystävälle tai työkaverille, joka tulee hämmästymään naamioitunutta Ninja-mukia hulppeine varusteineen!

Tuotetiedot

Kahvimuki Ninja

  • Ø 8,5cm
  • Irrotettava Ninja-naamio, samurai-lusikka ja heittotähti-lasinalunen
  • Materiaali: Keraaminen
  • Tilavuus: n. 300ml
  • Naamio sisältää aukon lusikalle
  • Mikroaaltouunin ja konepesun kestävä ilman naamiota
2023-10-03T13:40:00+00:00