Tarvitsetko apua?

Kahvimuki Gangsteri

12,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Kädet ylös – kahvi tai kuolema! Kaikkihan me tiedämme, ettei rikos oikeasti kannata, vaikka olisimmekin lainsuojattomien puolella. Tässäpä pikkupahiksille ja gangsterielokuvien ystäville katu-uskottava kahvimuki. Kaidalta tieltä kannattaa poiketa juuri tämän kahvikupillisen verran. Teimme sinulle juuri kummisetätyyliin ”tarjouksen, josta et voi kieltäytyä”!

Other customers bought

Kuvaus

Oletko vaarallisimmillasi ennen aamukahvin saamista? Niinhän meistä monet! Älä anna kenenkään tulla itsesi ja kahvisi väliin: tämä kuppi viestii vaaraa, ja kertoo kenen säännöillä kahvijonossa pelataan!

Gangsteri-kahvimuki on osuva lahja mafiaelokuvien suurkuluttajille. Kupin vihainen ilme, parransänki ja humoristinen, päälle puettava kommandopipo kertoo kaiken oleellisen. Tämän mukin kun laittaa keittimen viereen jonoon vaikkapa työpaikan taukotilassa, ei kauaa tarvitse jonotella! Mutta varo vain, ettet täytä mukia teellä tai liialla maidolla ja sokerilla. Tämä kuppi on nimittäin suunniteltu koville kundeille ja kimmoille.

Kätevä kommandopipo on paitsi siisti asuste mukille, myös lämmittää käsiä ja juomaa. Huppu irrotettavissa ja kuppi koneessa pestävä. Takuuvarmasti omaperäinen ja hauska syntymäpäivä -tai tuparilahja! Löydä sisäinen kriminaalisi ja poikkea kaidalta tieltä kahvikupillisen ajaksi. Tarjous, josta kukaan ei voi kieltäytyä!

Tuotetiedot

Kahvimuki Gangsteri

  • Korkealaatuista keramiikkaa
  • Huppu irrotettavissa
  • Tilavuus: n. 300 ml
  • Materiaali: huppu 100% polyakryylia
2023-09-21T20:33:25+00:00