Tarvitsetko apua?

Kahvimuki Bat Mug

16,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Yksi supersankariolotila tilattu! Jos olet Batman-fani ja tunnet oman arvosi, et voi enää ajatella juovasi kahvia kotona tai työpaikalla mistään muusta mukista. Tämä tyylikäs, musta muki ikonisine siipineen saa muut kalpenemaan – ja Batman-diggarit ainakin hymähtelemään tyytyväisesti. Ilahduta ystävääsi omaperäisellä lahjalla. Kaikille sarjakuvafaneille, action-elokuvaharrastajille ja ennen kaikkea arjen supersankareille. Toimintaa!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

”Ei se kuka olen pukuni alla, vaan se mistä kahvikupista juon, määrittelee minut!” Jos lempisupersankarisi on yksi ja ainoa, anti-hero Batman, ei sinulle tarvitse edes kertoa, miksi tarvitset Bat Mugin! Jos et aivan tajua lepakkomieshuumaa, mutta kuitenkin tunnet jonkun ”Batmaniacin”, lue tämä ja yllätä ystäväsi parhaalla fanilahjalla ikinä!

Rikollisia vastaan taistelu ei ole helppoa, mutta ei ole arjen sankarointikaan. Lepakkomiehen BatMobile ja muut erikoistavarat tekevät Gothamin pelastamisesta hieman helpompaa. Nyt sinullekin on tarjolla salainen ase: hörpi aamukahvisi Bat Mugista ja tunne hetkessä itsesi sankariksi, tuoksi tuntemattomaksi yön ritariksi, jonka suurteot menevät usein ohi huomaamatta. Sinä pystyt siihen! Batmanin vetoavuus perustuu siihen, ettei hänelläkään ole yliluonnollisia supervoimia.

Bat Mug on suunnittelultaan tyylikäs kiiltävän mustine pintoineen ja kapeine siipineen, joista pitää kiinni. Sopii myös muuten vain lepakkojen ystäville tai aivan loistavasti Halloween -bileisiin drinkkilasiksi! Tilaa nyt – Robin ei tee sitä puolestasi!

Tuotetiedot

Kahvimuki Bat Mug

  • Keraaminen kuppi
  • Tilavuus: n. 300 ml
  • Mukissa lepakonsiivet
  • Mikronkestävä
  • Mitat: 7,8 x 21,7 x 10 cm
    2020-12-06T01:29:29+00:00