Tarvitsetko apua?

Kahvikuppi Yksisarvinen

14,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Upea muki, jota koristaa kaunis yksisarvinen, jolla on kolmiulotteinen kultainen sarvi sekä sateenkaaren väreissä hehkuva harja. Tämä kaunis ja hauska taruolento-muki ilahduttaa kaikkia ja saa jokaisen aamun takuulla alkamaan hymyssä suin.

Other customers bought

Kuvaus

Kaunis muki, jota koristaa värikäs yksisarvinen. Poikkeuksellisen mukista tekee, että yksisarvista koristaa upea, kolmiulotteinen kultainen sarvi.

Tämän taruolennon sateenkaaren väreissä hehkuvat jouhet koristavat mukin korvaa ja harjaa. Kimaltelevan kultaisen sarven omaava suloinen taruolento saa takuulla jokaisen heppahullun tai kauniista astioista kiinnostuneen haluamaan tämän mukin kokoelmiinsa. Hauska muki saa hymyn aina huulillesi ja kukapa meistä ei kaipaisi piristystä ankeisiin aamuihin, kun pelkkä ajatuskin ylös nousemisesta saa silmäluomet tuntumaan entistäkin raskaammilta

Tämän mukin avulla aamusi ei voi alkaa kuin hyvällä tuulella. Muki, jota yksisarvinen koristaa, sopii erinomaisesti niin syntymäpäivä- kuin joululahjaksikin. Mutta mikäpä estää antamasta tätä ihastuttavaa astiaa lahjaksi milloin vain omalle lapselle tai rakkaalle ystävälle. Muki, joka ei huku astiakaapin perukoille vaan vaatii päästä käyttöön!

Tuotetiedot

Kahvikuppi Yksisarvinen

  • Muki, jossa upea yksisarvinen
  • Ominaisuudet: keraaminen muki 3D-sarvella ja sateenkaaren värisillä jouhilla
  • Väri: jouhet sateenkaaren väreissä, sarvi kultainen
  • Tilavuus: 300 ml
  • Huom: mikroaaltouunin ja konepesun kestävä
2023-12-07T12:07:27+00:00