Tarvitsetko apua?
Ilmainen toimitus alk. 60 € tilauksille Turvalliset maksutavat Tarvitsetko apua? 003589 424524 64
Elämys-Ale: 20% alennus kaikista elämyksistä 20% alennus kaikista elämyksistä
yes20

Kaatonokka Aladdin

12,90 €
Sis. alv
- +

Toimitusaika: Varastossa

Tämä Aladdin-henkinen pullonhenki eli kaatonokka on oiva lisä oliiviöljypulloosi, jotta siitä kaataminen olisi mahdollisimman helppoa! Hauska ja käytännöllinen kaatonokka on upea lahjaidea kaikille ruoanlaitosta innostuneille sekä salaattia rakastaville!
  • Tilaa ennen 15:00 lähetämme tuotteen varastolta samana päivänä
  • Toimitus 4-7 päivässä
  • Suomenkielinen asiakaspalvelu
  • 30 päivän palautusoikeus1

Kuvaus

Onko sinulle tuttu tunne kaataessasi öljyä maukkaaseen salaattiin tai pannulle, että pullon kaula sekä sormet ovat saaneet nekin osakseen oman annoksensa, tosin täysin tarkoituksettomasti. Oletko kyllästynyt ylimääräisten rasvajälkien siivoamiseen keittiössäsi tai ruokapöydässäsi? Jos, niin meillä on sinulle loistava ratkaisu tähän arkipäiväseen ongelmaan, ja hauska tämä ratkaisu vasta onkin! Saammeko esitellä: Aladdinista tuttu, lampunhengeksi naamioitu kaatonokka! Tällä kaatonokalla öljyn kaataminen tulee olemaan yhtä juhlaa ja saat sen kohdistettua juurikin sinne, mihin haluat.

Kuten Aladdinissakin lampunhenki mahtuu juuri sopivasti lamppuun, sopii tämä kaatonokka upeasti pullon suulle taaten vuotamattoman käyttökokemuksen. Muovinen kaatonokka sopii kooltaan useimpiin oliiviöljypulloihin. Kun pullo tyhjenee, voi korkin asettaa väärinpäin pöydälle sotkematta sen enempää, ja sen puhdistaminen käy kädenkäänteessä. Upea lahjaidea sekä kaikille Aladdin-faneille että oliiviöljyä rakastaville!

Tuotetiedot

Kaatonokka Aladdin

  • Aladdinin lampun mallinen öljypullon kaatonokka
  • Materiaali: muovi
  • Mitat: 9 x 4,2 x 8,2 cm

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2018-10-17T07:03:33+00:00