Tarvitsetko apua?

Just Married WC-paperi

5,90 €
Sis. alv
- +
Takuuvarma naurattaja ja taattu katseidenvangitsija esimerkiksi hääjuhlien lahjapöydässä: tämä WC-paperi kertoo saajiensa hääonnesta hauskoin ja monipuolisin kuvin. Loistava lahjaidea vasta naimisiin menneille, mutta miksei myös esimerkiksi hopeahäitään viettävälle parille. Vessapaperirullassa on useita erilaisia kuvia ”Just married” -teemalla, ja tämä rulla toimiikin hauskana muistona hääpäivästä vielä pitkään sen päättymisen jälkeenkin. Osta nyt lahjaksi läheiselle ystävälle, joka on astumassa avioon, sukulaiselle tai omalle lapselle hääpäivänä.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Hääjuhlat saattavat joskus olla hyvinkin jäykkiä tapahtumia. Silloin on erityisen tärkeää rikkoa jää ja nostattaa hymyä kaikkien osallistujien huulille, ja sehän onnistuu takuuvarmasti tämän hauskan lahjan avulla. ”Just Married” WC-paperi onkin ehdoton huomiopiste häälahjapöydässä ja tuo varmasti huumoria niin morsiamen kuin sulhasenkin juhlapäivään. Aina voi rikkoa hieman perinteitä ja kaavoja ja lahjoittaa huumoria vakavahenkisempien lahjojen sijaan.

Ja totta kai tämä WC-paperi toimii myös erityisen hyvin siellä, missä se on eniten kotonaan: vessassa, jonne välillä joutuu niin sanotulle ”täysistunnolle”. Rulla on 24 metriä pitkä ja sisältää useita ”Just Married” -aiheisia karikatyyripiirroksia. Niitlle kelpaa sitten posliinilla istumisen lomassa naureskella ja muistella hääpäivää. Vitsikäs vessapaperi on aina paikallaan, ja ”Just Married” ajaa tämän asian ensiluokkaisesti.

”Just Married” WC-paperin lahjoitusmahdollisuudet eivät toki rajoitu aviopareihin ja hääpäiviin. Voit myös antaa paperirullan lahjaksi esimerkiksi ystävien kimppakämpän tupareihin tai omille vanhemmillesi heidän juhlapäivänään, esimerkiksi hopeahääpäivänä. ”Just Married” WC-paperi toimitetaan tukevassa muovilieriössä, joka vielä lisää lahjan arvokkuutta ja toimivuutta. Toimi nyt ja osta lahjat.fi-verkkokaupan kautta hyvälle ystäväpariskunnalle tai sukulaiselle lahjaksi.

Tuotetiedot

  • kokonaispituus noin 24 metriä
  • Toimitetaan muovisessa säilytysrasiassa
2021-01-19T16:00:44+00:00