Tarvitsetko apua?

Just married -girlandi

4,90 €
Sis. alv
- +
Hääjuhlien koristeiden piste i:n päälle on tietystikin mikäs muukaan kuin juhlava Just married -girlandi. Kiinnitä tämä koriste ensin hääparin kulkuvälineeseen ja sen jälkeen juhlapaikalle hääparin istumapaikan ylle!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Mitäpä olisi hääjuhlat ilman jonkinlaista Just married -tekstiä? Siitä on muodostunut lähestulkoon jo perinne varsinaisen seremonian jälkeen juhlapaikkaan menevään hääautoon tai muuhun kulkuvälineeseen kiinnitettynä. Hääauto tai kenties häävankkurit lähtevät kirkolta kohti juhlapaikkaa, ja usein näkee juuri ”Just married” -tekstin jollain tapaa kulkuvälineen takaosaan kiinnitettynä. Tämä jo melkein pakollinen juhlava viesti kertoo kaikille tutuille ja tuntemattomille, että tässä menee hääpari. Hääjuhlia järjestäville kaasolle ja bestmanille tällaisen girlandin hankkiminen on varmasti to do -listalla!

Girlandi sopii loistavasti kiinnitettäväksi hääjuhlien pitopaikkaan esimerkiksi juuri hääparin istumapaikan yläpuolelle tai tiukasti teipattuna hääauton takapuskuriin tai takaikkunaan. Hehkuvan hopeisen värisenä se sopii varmasti useimpien häiden väriteemoihin. Varsinkin talvihäihin se tuo kaunista hohdetta, toivottavasti kilpaa hankien kanssa. Mikään ei kerro naimisiinmenosta niin hyvin kuin Just Married -kyltti, joten se on mitä parhain hankinta häitä varten!

Tuotetiedot

Just married -girlandi

  • Metallinhopean värinen
  • Materiaali: paperi, nyöri
  • Pituus: n. 1,6 m

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2020-11-28T05:15:44+00:00