Tarvitsetko apua?

Juomavalo Floating Light

15,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Luo tunnelmaa niin vauhdikkaisiin bileisiin kuin romanttisiin illallisiinkin kauniilla valolla. Floating light -juomavalo antaa maagisen säväyksen ympäristöön kuin ympäristöön ja saa vieraittesi silmät suurenemaan hämmästyksestä. Hauska sisustuselementti, jossa riittää ihmeteltävää.

Other customers bought

Kuvaus

Tällaista valoa et ole kenties nähnytkään aiemmin! Vinkeä pieni valo muuntaa juomalasin lampuksi, jonka voit halutessasi viimeistellä haluamasi värisellä lampunvarjostimella sopivan tunnelman luomiseksi. Valitse punainen varjostin, niin voit yllättää rakkaasi romanttisella punaisella valolla tai kerää useampi erisävyinen varjostin luodaksesi hauskoja värivyöhykkeitä vaikkapa juhliisi. Voit olla varma, että valosi keräävät katseita ja antavat puheenaihetta.

Juomavalo on paitsi kaunis ja erikoinen, myös helppokäyttöinen. Lataat vedenpitävän kuoren sisään sijoitetun, kelluvan LED-valon USB-kaapelin avulla. Akun ladattuasi sinun tulee vain sulkea pieni kansi ja valo onkin jo valmis vesille laskettavaksi. Valo on pienikokoinen, halkaisijaltaan vain 4,4 cm, joten sille on helppoa löytää sopivankokoinen, tilaisuuteen sopiva lasi.

Floating Light on persoonallinen valinta sekä kotikäyttöön että lahjaksi. Se sopii niin mainiosti tuparilahjaksi kuin pieneksi tuomiseksi juhliinkin.

Tuotetiedot

Floating Light Juomavalo

  • Vedenpitävä ja uudelleenkäytettävä
  • USB-liitäntä
  • Sisältää latausjohdon
  • Mitat: Ø 4,4 cm, korkeus 2,2 cm
2023-12-07T14:03:34+00:00