Tarvitsetko apua?

Juomanlaskuhana kurpitsalle tai vesimelonille

28,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Tästäpä hauskin ja katseita vangitsevin lahjaidea kesän puutarhajuhliin, pihatalkoisiin tai kotibileisiin. Kunhan ensin olet kaivertanut vesimelonista tai kurpitsasta boolimaljan (tämähän on erityinen keskieurooppalainen kesäperinne), voit sen jälkeen asentaa tämän juomanlaskuhanan hedelmän kylkeen – ja juhlien herkullisin ja taatusti erikoislaatuisin booli on laseihinlaskukunnossa. Hersyvä lahjaidea ystäviesi kimppakämpän tupaantuliaisiin, Halloween-riehaan tuliaisena vietäväksi tai vaikkapa omaan keittioon erikoistilanteita odottamaan. Tilaa heti lahjat.fi -verkkokaupasta.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Kerrataan alkuun yksi mahdollinen vesimeloniboolin valmistusohje – sillä näitähän on monia. Leikkaa ensin melonin laki pois, jotta pääset sisuksiin käsiksi. Kaiverra kaikki hedelmäliha ulos niin, että melonin seinämät jäävät mahdollisimman ontoiksi mutta ehjiksi. Puserra hedelmäliha pienisilmäisen siivilän läpi, jotta siemenet jäisivät siivilään. Vetäisi mehu ja hedelmäliha vielä sauvasekoittimella sileäksi ja kaada juoma takaisin melonin sisään. Jatka seosta valitsemillasi juomilla, esimerkiksi vissyvedellä, limonadilla, Alkon tuotteillakin. Lopulta sinulla pitäisi olla melonillinen boolia. Heivaa sekaan vielä jääpaloja ja mausta mieleiseksesi, esimerkiksi sokerilla ja limelohkoilla.

Sitten päästään tämän hupaisan lahjan kimppuun. Voit asentaa juomanlaskuhanan melonin kylkeen – myös kurpitsa toimii. Näin olet rakentanut jokaisten juhlien taatusti hauskimman ja erikoislaatuisimman boolimaljan, ja varaudu siihen, että booli tyhjenee huomattavan nopeasti – niin hauska ja vetävä laite on kyseessä. No, onneksi tyhjentyneen hedelmän voi aina täyttää uudelleen juhlajuomalla.

Tämän hauskan laitteen pakkauksessa saat lisäksi mukana perusreseptin hedelmän kaivertamiselle, sekä totta kai yksityiskohtaiset ohjeet hanan asentamiseen. Anna lahjaksi ystävälle tai vie tuliaiseksi juhliin – tämä on mainio ja humoristinen lahjaidea.

Tuotetiedot

  • pakkaus sisältää käyttöohjeet, kaiverrus- ja siementenpoistotyökalun, 8-senttisen johdon ja kromatun hanan

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2021-01-25T05:59:25+00:00