Tarvitsetko apua?

Jouluasuste-setti

16,90 €
Sis. alv
- +
Marras-joulukuussa valmistellaan joulua, osallistutaan pikkujouluihin niin kouluissa, työpaikoilla kuin harrastusporukoissakin. Joulukortteja varten otetaan jouluisia valokuvia ja pikkujouluissakin ryhmäkuvia halutaan usein ottaa. Mitä jos tänä vuonna jouluisiin valokuviin ottaisi mukaan vähän erikoisasusteita? Tällä kahdenkymmenen paperisen jouluasusteen setillä saadaan valokuviin aivan toisenlainen tunnelma. Isä laittaa poronsarvet päähän, äidillä on vihreät silmälasit ja mummulla valkoiset viikset – eiköhän siitä saada kunnon kuva aikaiseksi! Ho!Ho!Ho!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Joulukorttien valokuvissa on kiva olla jotain jouluista päällä. Tämän jouluasustesetin avulla saa helposti tehtyä valokuviin jouluisan ja leppoisan tunnelman, vaikka vaatteina olisivat ihan tavalliset vaatteet. Asusteissa on käytetty väreinä joulunpunaista, vihreää, ruskeaa ja valkoista. Punaiset ja vihreät tonttulakit yhdistettynä valkoisiin partoihin ja hyvän joulun toivotuksiin loihtivat hetkessä hauskan joulutunnelman ja kuvattavillakin ovat hymyt herkässä. Näitä asusteita kannattaa käyttää joulukorttien kuvia ottaessa sekä joulujuhlien kutsujen kuvia ottaessa.

Pikkujoulujen ohjelmassa voi olla lyhyitä sketsejä ja mikä onkaan helpompaa, kuin ottaa sketsihahmoille helposti puettavat asusteet. Pomo muuttuu hetkessä punanenäiseksi poroksi ja assistentti joulupukiksi. Ryhmäkuvista tulee entistäkin hauskemmat, kun osallistujille jaetaan jouluiset asusteet rekvisiitaksi. Asusteet voidaan jakaa pöytiin jo heti juhlan aluksi, niitä jokainen kokeilee siinä automaattisesti ja tunnelma kepenee ja kännykkäkamerat ovat kovassa käytössä. Työpaikoille näitä settejä kannattaa tilata kerralla useita, jotta jokaiselle riittää vähintään yksi asuste. Kotioloihin yhdelle perheelle riittää hyvin yksi setti, sillä onnistuu hyvin taikomaan jouluilmettä valokuviin. Näistä hauskoista asusteista kaikki pitävät, sillä niitä pidetään tikkujen avulla kasvojen edessä tai pään päällä ja mitään ei tarvitse pukea erityisesti ylle. Helppoa ja nopeaa – ja ennen kaikkea hauskaa!

Tuotetiedot

Jouluasuste-setti

  • Pakkauksessa 20 erilaista jouluista asustetta
  • Materiaali: paperi
2021-01-18T20:31:37+00:00