Tarvitsetko apua?
Ilmainen toimitus alk. 40 € tilauksille
003589 424524 64

Johnny Catch pullonavaaja

29,90 €
Sis. alv
- +

Toimitusaika: Varastossa

Näin hienon pullonavaajan tarvitsevat kaikki! Johnny Catch pullonavaajassa on nimittäin musta, tyylikästäkin tyylikkäämpi kori, johon avatut pullonkorkit tippuvat. Et enää vahingossakaan roskaa luontoa ja ympäristöäsi, kun avaat kruunukorkkisi tällä upealla design-avaajalla. Valmistettu Saksassa, taattua laatua ja suunnittelua. Limonadi ja olut maistuvat ehdottomasti parhailta lasipullosta, joten lahjoita ystävällesi tämä hieno tuote ja ilahduta häntä. Täydellinen lahjaidea tupareihin, syntymäpäiviksi tai joulupakettiin, joten tilaa nyt!
  • Tilaa ennen 15:00 lähetämme tuotteen varastolta samana päivänä
  • Toimitus 4-7 päivässä
  • Suomenkielinen asiakaspalvelu
  • 30 päivän palautusoikeus1

Kuvaus

Ruostumatonta terästä upeassa ja tyylikäässä ulkoasussa sekä keksintö, joka vallottaa ja ihastuttaa loputtomasti: tämä hieno kruunukorkinavaaja asettaa muut pullonavaajat varjoonsa. Johnny Catch pullonavaaja onkin aivan mahtava keittiötarvike trendikkääseen kotiin.

Kruunukorkit ovat pulloja avatessa aina lopulta tiellä ja ne täytyy hoitaa roskikseen – pahimmassa tapauksessa putoavat lattialle ja naarmuttavat pintoja. Nyt ei tarvitse enää huolehtiä tästä: Johnny Catch pullonavaajaa käytettäessä korkit putoavat avaajan muoviseen roskakoriin – yhteensä siihen mahtuu 60 korkkia. Ja tämähän tarkoittaa, että 59 kertaa 60:sta ei tarvitsekaan pullon avaamisen yhteydessä käydä roskiksella. Kuinka kätevää ja rentouttavaa!

Johnny Catch kiinnitetään helpolla kiinnitysmekanismilla seinään, ja se näyttääkin keittiön sisustuksessa erittäin trendikkäältä – katso vaikka oheiset huikeat kuvat! Seinäkiinnitys tarkoittaa myös nopeampaa ja vaivattomampaa pullon avausta, kun avaajaa ei erikseen tarvitse etsiä.

Johnny Catch on jokaisen kimppakämpän, toimiston ja juhlatilan ykkösavaaja, joka ilahduttaa ja virkistää mieliä – saathan sen avulla aina auki limonadi-, vissy- ja olutpullot. Osta tämä tyylikäs keittiötarvike lahjaksi ystävällesi tai läheiselle sukulaiselle – vahva lahjaidea ja lahjat.fi-toimituksen itsestäänselvä suositus!

Tuotetiedot

  • valmistettu Saksassa
  • materiaali: ruostumaton teräs (avaaja), muovi (kori)
  • seinäkiinnitys ilman ruuveja ja muttereita
  • toimitetaan lahjapakkauksessa

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2018-12-16T21:34:41+00:00