Tarvitsetko apua?

Jättimäinen Pegasus uimalelu

79,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +
(0)

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Tätä uimalelua ei ole nimetty turhaan kreikkalaisesta mytologiasta tutun, siivekkään Pegasus hevosen mukaan. Se kannattelee sinua kevyesti veden pinnalla uljaiden siipiensä avulla. Pegasus uimalelu sopii hyvin niin mökkirantaan, uimahalliin kuin kylpyläänkin. Voit joko käyttää sitä leppoisana kellunta-alustana tai sitten ottaa sen mukaan hurjiin vesileikkeihin. Täydellinen lahjaidea kaikille vannoutuneille vesipedoille - sekä pienille että suurille!

Other customers bought

Kuvaus

Kukapa ei nauttisi aurinkoisena ja lämpimänä kesäpäivänä rentouttavasta aaltojen varassa kellumisesta. Veden virtauksen aiheuttama keinuva liike vie ajatuksesi pois arjesta ja rauhoittaa sekä mielen että kehon. Jättimäinen Pegasus uimalelu kannattelee sinua mukavasti aaltojen varassa ja voit antaa ajatustes lipua haavemaailmaan, tukevan ja rauhallisen ratsun selässä. Se, että tämä hevonen viihtyy vedessä ei ole mikään ihme, sillä kreikkalaisen mytologian mukaan sankari Bellerofon sai siivekkään Pegasos hevosen kiinni Korintissa Peirenen lähteellä, eli siis veden äärellä.

Uimalelun hieman upotettu istuinosa pitää huolen siitä, että pysyt mukavasti paikoillasi. Molemmin puolin Pegasuksen kaulaa olevat kahvat ovat kätevä ja mukava apu, johon tarttua, mikäli mökkirannan ohi pyyhältävä moottorivene jättää jälkeensä liian voimakkaat jälkimainingit. Uimalelun vakaa muotoilu varmistaa sen, että pystyt kiipeämään siivekkään hevosesi selkään helposti ja myös kastumatta, jos näin toivot. Jättimäinen Pegasus uimalelu on sekä pienten että suurten vesipetojen unelmalahja ja ilahduttaa varmasti myös niitä, jotka nauttivat veden läheisyydestä mieluiten kastumatta. Tämän ihastuttavan uimalelun avulla lahjoitat unohtumattomia kesäpäiviä veden äärellä! Kukapa meistä ei rakastaisi aurinkoisia kesäpäiviä veden äärellä!

Tuotetiedot

  • Pakkaukseen kuuluu 1 uimalelu
  • Ominaisuudet: mukava, upotettu istuin
  • 2 kahvaa, joista voit pitää kiinni
  • Mitat: n. 1,9 x 2,5 x 1,3 m
  • Materiaali: PVC
  • Väri: valkoinen, kultaiset koristeet
  • Huom! Uimalelussa ei ole hukkumisen estävää suojausmekanismia! Uimalelun käyttö vain aikuisen valvonnassa!

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2023-09-21T20:07:21+00:00