Tarvitsetko apua?

Lisää kuvia

Jättikeinu, Mikkeli

Toimitusaika: Varastossa

Keinuminen ihan tavallisella rengaskeinullakin on mukavaa, mutta tällä jättikiikulla se vasta hauskaa onkin. Mikkelin Xon-puiston jättikeinu nimittäin pyörii akselinsa ympäri, kun vain vauhtia on riittävästi, ja tiedossa onkin mahtavaa ja vauhdikasta kivaa yhtä aikaa kahdelle huimapäiselle keinujalle. Osta tämä hieno ja elämyksellinen lahja esimerkiksi itsellesi ja kumppanillesi vuosipäivänne kunniaksi tai hyvälle ystävällesi kahdenkeskisen laatuajan viettämiseksi. Mainio ja leppoisa lahjaidea, tilaa nyt!

  • Toimitus samantien sähköpostilla
  • Tulosta elämyslahjakortti heti
  • 30 päivän palautusoikeus
  • Lahjakortti on voimassa 18 kk
Event Image
6,00 €
- +
Sis. Alv., pois lukien toimitus
  • Toimitus samantien sähköpostilla
  • Tulosta elämyslahjakortti heti
  • 30 päivän palautusoikeus
  • Lahjakortti on voimassa 18 kk
Event Image
Kuvaus

Yksityiskohdat

Suomalainen juhannuskeinu on hieno ja mukavalla tavalla perinteikäs rakennelma, jolla on kelvannut keinua Suomen suvessa jo satojen vuosien ajan. Nyt tarjoamme 2010-luvun version tästä perinnetietoisesta laitteesta Mikkelin Xon-puistossa: tämä kahden seistävä keinu nimittäin pyörii vapaasti akselinsa ympäri ja tarjoaa näin huikean, painovoimaa uhmaavan keinukokemuksen. Kuinka monta kertaa sinä ja kaverisi pystytte kiepauttamaan keinun akselinsa ympäri?

Xon-puisto sijaitsee Mikkelin alueella ja tarjoilee toinen toistaan hienompia laitteita ja elämyksiä kesävierailleen. Tämä painovoimaa vastustava keinu on eräs hurjapäisimmistä mutta tietenkin täysin turvallinen: keinujat kiinnitetään sekä jalka- että vartalovaljailla kiinni keinun rakenteisiin, ja jalat ovatkin tukevasti vasten keinua – näin vauhdin ottaminen helpottuu ja keinuja seisoo aina turvallisesti keinun puolien päällä. Sitten vain jaloilla ja keskivartalolla vauhtia pumppaamaan, ja lopulta keinu vastustamattomasti kiepsahtaa akselinsa ympäri. Vauhti kiihtyy ja adrenaliini virtaa!

Tilaa tämä hauska ja helposti annettava lahja läheiselle ihmiselle ja itsellesi, ja voitte vietää mukavaa kesälomapäivää yhdessä keinusessioiden parissa. Kannattaa saapua pidemmäkin matkan takaa Xon-puistoon – tämä on erittäin mukava ja mutkaton elämyslahja kenelle tahansa!

Tuotetiedot

Edellytyksiä:

  • keinu on tarkoitettu kahdelle hengelle kerrallaan
Arvostelut
Kirjoita tuotearvostelu
Karttanäkymä
Map
^2018-01-17T13:43:23+00:00