Tarvitsetko apua?

Jätti Kilppari

47,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Suuri kilpikonna-pehmolelu, jonka selässä pääsee leikkiseikkailuihin vaikkapa valtameren syvyyksiin. Kilpparin kainaloon voi nukahtaa päiväunille ja sen vieressä on mukava kuunnella päivän päätteeksi iltasatuja. Ihastuttava lelu kaikille lapsille.

Other customers bought

Kuvaus

Aalloilla siis, aalloilla siis… Jokainen meistä muistaa iloiset rytmit Pieni merenneito-elokuvasta. Tällä kilpikonnalla pääset mukaan merenalaisiin seikkailuihin Tritonin valtakuntaan ja leikkimään kilppareiden, rapujen, merenneitojen ja delfiinien kanssa. Vain oma mielikuvituksesi on rajana minne kaikkialle kilpikonnasi kanssa pääset.

Kaunis oikean kilpikonnan näköinen pehmolelu sopii erinomaisesti niin leikkimiseen, rentoutumiseen kuin käytännölliseksi sisustuselementiksikin. Turvallinen ja pehmeä tyyny on hyvä kaveri päiväunikaveriksi tai siihen voi helposti nojata läksyjä lukiessa. Toki hauskimmat hetket sen kanssa koetaan kun mielikuvitus vie mennessään ja kilppari viedään jännittäviin leikkeihin.

Ilahduta pientä lapsukaista tai jo vähän isompaa koululaista tällä hurmaavalla kilpikonna-pehmolelulla, joka tuottaa paljon iloa omistajalleen ja muuntuu moneksi lahjan saajan kasvaessa isommaksi. Loistava yllätys paljastuessaan valtavasta lahjapaketista, joka varmasti aiheuttaa ilon kiljahduksia.

Tuotetiedot

Jätti Kilppari

  • Pakkaussisältö: aidon näköinen kilpikonna
  • Mitat: n. 20 x 71 x 71cm
  • Pinta varovasti pestävä
  • Pehmeää polyesteriä
  • Käsintehty
2023-09-21T15:41:14+00:00