Tarvitsetko apua?

Jack Daniel’s peili

Alkaen: 14,90 €
Sis. alv
- +
Kerro, kerro kuvastin, mikä viskimerkki on maailmassa tunnetuin? Se taitaa olla Jack Daniel’s, rokkareiden ja motoristien lempijuoma kautta aikojen ja USA:n myydyin viski. Jack Daniel’s -brandin tuntevat kaikki, ja nyt on mahdollisuus tilata lahjaksi tämä upea peili, jollaisia näkee Jack Daniel’sia tarjoavissa pubeissa ja baareissa. Peilin painatus on valittavissa kahdesta eri vaihtoehdosta, ja peilin raamit on valmistettu tukevasta muovista. Cool lahjaidea!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Jack Daniel’s, tuo maailmankuulu yhdysvaltalainen tennesseeviski, on kenties maailman tunnetuin viskibrandi, joka on tullut tunnetuksi useiden julkisuuden henkilöiden, esimerkiksi Frank Sinatran, Motörhead-yhtyeen Lemmyn ja Guns’n Roses -yhtyeen kitaristin Slashin, lempialkoholina. Jack Daniel’s on myös tuttu lukuisista tunnetuista juomasekoituksista esimerkiksi ginger alen tai colajuoman kanssa. Jack Daniel’s on tuttu myös logona ja pullonsa erikoislaatuisena muotona, ja nyt voitkin lahjoittaa ne ystävällesi tai sukulaisellesi seinälle tämän huikean hienon sisustuselementin muodossa. Tämä onkin täysin passeli deko-tavara esimerkiksi kodin baarihuoneeseen, niin sanottuun ”Man Caveen” eli miesystäväsi juhlakellariin tai miksei myös opiskelijakämpän olohuoneeseen. Peili toimii upeasti tunnelmanluojana ja tuo tämän kulttiviskin fiilistä sisustukseen.

Jack Daniel’s peilistä on saatavissa kaksi mallivaihtoehtoa, toinen toistaan hienompia. Niissä on painettuna peililasiin joko ikoninen Jack-pullo tai sitten viskin logo ja etiketti. Juuri tällaisia näkee ravintoloiden ja pubien sisustuksissa. Nyt voit antaa tätä tunnelmaa lahjan saajalle! Jack Daniel’s peili on hyvin hieno ja tyylikäs sisustustavara ja rock’n roll -hengen ruumiillistuma. Osta nyt lahjaksi poikaystävälle, veljelle tai ystävien kimppakämpän tupaantuliaisiin. Cool ja trendikäs lahjaidea!

Tuotetiedot

  • mallivaihtoehdot: pullo, logo
  • kuva painettu peilin pintaan
  • kehykset tukevaa muovia
  • mitat: 20 cm x 30 cm

Tuotetiedot

  • mallivaihtoehdot: pullo, logo
  • kuva painettu peilin pintaan
  • kehykset tukevaa muovia
  • mitat: 20 cm x 30 cm
2021-01-19T21:51:55+00:00