Tarvitsetko apua?

Jäätelökeksimuotit 3 kpl

17,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
DHL Express mahdollista
- +
(0)

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Herkullisten ja viekoittelevien jäätelökeksien valmistaminen on nyt helppoa näiden erikoismuottien ansiosta! Muotin avulla voidaan ensin leikata keksistä tai ohuesta kakkupohjasta halutun muotoinen pala, sen jälkeen jäätelöstä ja vielä kerran keksistä. Tämän jälkeen kerroksellinen jäätelökeksi painetaan ulos muotista ja koristellaan. Muottia käyttämällä kerrokset pysyvät valmistusvaiheessa kasassa ja keksien valmistus on helppoa. Pakkauksessa on kolme muottia: sydänmuotti, tähtimuotti ja pyöreä muotti. Tämä on aivan ehdoton lahja kokkauksesta ja etenkin jälkiruoista innostuneille herkkusuille!

Other customers bought

Kuvaus

Kun kaivataan uutta ja ihanaa jälkiruoaksi illanistujaisiin tai lastenkutsuille, kannattaa tutustua jäätelökekseihin. Äkkiä saattaa tulla mieleen, että jäätelökeksien valmistus on vaivalloista ja aikaa vievää. Tähän on nyt kuitenkin ratkaisu. Jäätelökeksimuottien avulla voidaan tehdä monikerroksisia jäätelökeksejä. Ensin leikataan muotilla pala keksiä, minkä jälkeen otetaan jäätelöä mukaan ja lopuksi leikataan muotilla vielä pohjaksi keksiä tai haluttaessa ohutta kakkupohjaa. Kerroskeksi painetaan muotista ulos ja upea jäätelökeksi on valmis. Jäätelökeksit pakastetaan tarpeen mukaan odottamaan tarjoilua ja ne voidaan koristella ennen esillelaittoa esimerkiksi strösseleillä tai nomparelleilla. Lisäksi voidaan tarjoilla jäätelölle sopivaa kastiketta ja vaikka marjoja.

Vain mielikuvitus on rajana, kun jäätelökeksejä aletaan tehdä! Jäätelökeksimuottien saaja ilahtuu varmasti lahjasta ja pakkauksen kolme eri muotoista muottia mahdollistaa niin pyöreiden, sydämen kuin tähdenkin muotoisten keksien valmistuksen. Monikäyttöisiä muotteja voi kokeilla myös hedelmiin. Esimerkiksi melonisiivuista saa leikattua kauniita paloja jälkiruokien koristeeksi. Joulun aikaan voi tehdä glögillä maustettuja jäätelökeksejä. Ystävänpäivänä voi yllättää ystävät sydämenmuotoisilla kekseillä. Tähän leipomispuuhaan lapsetkin ryhtyvät mieluusti! Muottien materiaali on BPA-vapaata muovia ja muotit voidaan pestä tiskikoneessa.

Tuotetiedot

  • 3-osainen muottisetti
  • Tiskikoneenkestävä + BPA-vapaa
  • Sisältää käyttöohjeen ja reseptin

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2022-06-28T15:52:16+00:00