Tarvitsetko apua?

Jääpalamuotti Tykkäys

7,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Pidätkö suunnattomasti kylmistä juomista? Nyt voit myös näyttää sen tällä tykkäystä kuvastavilla, ylöspäin nostetun peukalon muotoisella jääpalamuotilla. Loistava lahja myös ystävälle esimerkiksi kesän tupaantuliaisiin ja muihin juhliin!

Other customers bought

Kuvaus

Miksi tyytyä pelkkiin neliöihin, kun näillä ”tykkäävillä” jääpaloilla voi tuoda hieman tvistiä kesäisiin, viilennettäviin juomiin! Kun kesähelteet vihdoin saapuvat, niin mikään ei virkistä mieltä niin kuin jääkylmä juoma. Ja kylmiin juomiin kesähelteellä tarvitaan jäitä, mutta tästä jääpalamuotista ei synnykään mitä tahansa tavallisia jääpaloja. Varmasti hauska tuominen erityisesti grilli- tai puutarhajuhliin tai kesäisiin synttäreihin tai tupareihin.

Jääpaloissa on se ikävä puoli, että sulaessaan ne vetistävät drinkin. Niinpä Tykkäys-jääpalamuotti kannattaakin esimerkiksi boolia viilentäessä täyttää mehulla, jotta sulaessaan ne lisäävät makua, eivätkä vähennä sitä. Jääpalamuottia voi myös käyttää esimerkiksi suklaakarkkien ja tryffelien tekoon. Valmista mieleisesi massa, kaada se jääpalamuotin koloihin ja jätä jähmettymään. Tuloksena on herkkuja, joista kaikki varmasti tykkäävät! Mieleenpainuva ja monikäyttöinen lahja siis myös kotikokille, joka aina etsii erilaisia muotteja pieniä herkkujaan varten.

Tuotetiedot

Jääpalamuotti Tykkäys

  • Sisältää: puhekuplan muotoinen jääpalamuotti 9 aukolla
  • Materiaali: silikoni
  • Mitat: 24 x 16 x 2,5 cm
2020-11-28T21:04:10+00:00