Tarvitsetko apua?

Jääpalamuotti Happy Birthday

4,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Mikään ei toivota onnea niin kuin tämä jääpalamuotti, josta muodostuu englanninkielinen hyvää syntymäpäivää -toivotus ”Happy Birthday.” Syntymäpäiväjuhlien drinkkien viilentäjäksi tai suklaamassalla täytettynä kakun päälle onnea toivottavaksi koristeeksi!

Other customers bought

Kuvaus

Toivota onnea jääpalamuotilla! Tämä hauska jääpalamuotti muodostaa jäitä, jotka kertovat englanninkielisen syntymäpäivätoivotuksen ”Happy Birthday” - takuuvarmasti hauska tuominen esimerkiksi kesäisiin syntymäpäiväjuhliin, joissa drinkkien viilennys on paikallaan. Ei kannata tyytyä pelkkiin neliön muotoisin jääpaloihin, kun syntymäpäiväsankaria voi ilahduttaa myös tällä huomattavasti persoonallisemmalla tuomisella!

Jääpalamuotista voi myös kotikokit taiteilla esimerkiksi suklaakoristeita syntymäpäiväsankarin kakun päälle. Valmista mieleisesi suklaa- tai muu karkkimassa, valuta se muotin koloihin, anna asettua ja asettele kakun päälle. Hieman vaihtelua kakun koristeluun, ja kerrankin ei tarvitse huolehtia, onnistuuko pursotus!

Tämä lahja on todellakin monipuolinen tuominen, joka tulee varmasti käyttöön kerta toisensa jälkeen. Olipa kyse sitten kesäisten juomien viilennyksestä tai persoonallisesta koristelusta, tämä lahja ilahduttaa saajaansa varmasti. Ja jos syntymäpäiväsankari kärsii pienoisesta ikäkriisistä, tämän lahjan avulla on vanhenemista varmasti hauskempi juhlia!

Tuotetiedot

Jääpalamuotti Happy Birthday

  • Tee muotin avulla jääpaloja, joista muodostuu sanat Happy Birthday
  • 13 jääpalaa kirjainten muodossa
  • Materiaali: silikoni
  • Mitat: n. 40 x 5 cm (1 kirjain on n. 3 x 4 cm)
2023-11-29T13:29:03+00:00