Tarvitsetko apua?

Itsestään kylmenevä viininjäähdytin

99,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Kädenlämpöistä skumppaa hääillallisella? Kylmähköä kuohua uudenvuodenjuhlissa? Eihän se nyt käy – eikä tarvitsekaan käydä. Tämä viininjäähdytin nimittäin kylmentää itse itsensä – riittää, kunhan jäähdytin kastetaan kylmään veteen ja jäähtymisreaktio voi käynnistyä. Enää ei tarvitse kärvistellä haalean juoman kanssa, sillä tämä kätevä ja kaunis astia takaa aina oikeaoppisen kylmän kuohuviinin, valkoviinin tai roseen. Erinomainen tuliainen esimerkiksi ystävien päivälliskutsuille – tilaa nyt lahjaksi!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Vesi kylmentää haihtuessaan, on kyseessä sitten ihmisen iholta hikoillessa haihtuva vesi tai kasvin terälehdiltä haihtuva kaste. Kun vesi haihtuu keraamiselta pinnalta, se kylmentää tuon pinnan tehokkaasti – tätä ominaisuutta on hyödynnetty eri tarkoituksiin jo vuosisatojen ajan. Ja edellä kuvattua ominaisuutta käyttää hyväksi myös tämä upea viininjäähdytin, joka säilyttää viinit kylminä tuntikausia. Viininjäähdytin kastetaan kylmään veteen tai huuhdellaan kylmän hanan alla, ja reaktio käynnistyy. Tuloksena on pitkään kylmyytensä säilyttävä astia, johon et periaatteessa tarvitse jääpaljoja (vaikka tokihan ne tuovat tyylipuhtaaseen viinicooleriin lisää charmia).

Tämä itsestään kylmenevä viininjäähdytin onkin omiaan kuohuviinien, valkoviinien ja roseeiden jäähdyttämiseen ja kylmänä pitämiseen. Näin voit nostaa pullon esimerkiksi pöytään ja olla varma, että viini on suotuisassa tarjoilulämpötilassa koko illallisen ajan. Lasitettu pohja takaa, että pöydän pinta pysyy kuivana, vaikka keraamisesta pinnasta haihtuukin vettä. Hauskana lisäominaisuutena viininjäähdyttimen ulkopintaan voidaan kirjoittaa tai piirtää liiduilla: näin esimerkiksi illalliskutsut saavat lisäpiristettä hauskoista kuvista ja värssyistä coolerin kyljessä.

Itsestään kylmenevä viininjäähdytin on erinomainen tuliainen esimerkiksi ystävien illanistujaisiin, toimii toki myös esimerkiksi häälahjana (kirjoita kylkeen ihana rakkausviesti hääparille!) tai ystävänpäivälahjana rakkaalle – lempiskumppapullolla täytettynä, totta kai.

Tuotetiedot

  • kylmennys alkaa kontaktissa kylmään veteen
  • liitutaulupinta soveltuu piirtämiseen ja kirjoittamiseen
  • materiaali: keramiikka, pohja lasitettu
  • väri: musta
  • mitat: 21 cm x 22 cm (magnum-pullokin mahtuu)
  • paino: 1700 g
  • soveltuu konepestäväksi

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2020-11-25T22:50:14+00:00