Tarvitsetko apua?
Ilmainen toimitus alk. 60 € tilauksille Turvalliset maksutavat Tarvitsetko apua? 003589 424524 64
10% alennus joulukalenterista 10% alennus joulukalenterista
EARLY10

Itsesekoittava muki

19,90 €
Sis. alv
- +
Tässä täydellinen lahjaidea kaikille niille, jotka aamulla herättyään tuntevat itsensä vielä fyysisesti liian heikoiksi sekoittaakseen sokerin kahvinsa tai teensä joukkoon. Käytännöllinen, hauska ja kekseliäs lahja jokaiselle kahvin-, teen- ja kaakaonjuojalle! Kuumaa juomaa voi hörppiä rauhassa, sillä mukin termosominaisuus pitää sisällön pitkään nautintalämpöisenä.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

-OR-

  • Tilaa ennen 15:00 lähetämme tuotteen varastolta samana päivänä
  • Toimitus 4-7 päivässä
  • Suomenkielinen asiakaspalvelu
  • 30 päivän palautusoikeus1

Kuvaus

Ensisilmäyksellä näyttää siltä, kuin aavemainen käsi sekoittaisi pyörteitä mukiisi. Ei kuitenkaan auta, vaikka kuinka räpyttelisit silmiäsi, sillä edessäsi avautuva näky on totista totta. Kyse ei ole kuitenkaan taikuudesta tai magiasta, vaan yksinkertaisesta arkea helpottavasta, hauskasta ja persoonallisesta keksinnöstä. Tämä itsekoittava muki sekoittaa sokerit, maidot ja kaakaojauheet lempijuomiisi ilman, että joudut likastamaan lusikkaasi tai tuhlaamaan kallisarvoista energiaasi.

Sekoitusmekanismi aktivoituu nappia painamalla ja huolehtii siitä, että sekä tee, kahvi, kaakao että jopa keitot, saavat seurakseen täydellisesti mukaan sekoittuneet maidon, veden, sokerin ja muut tarpeelliset lisukkeet. Täydellisen koostumuksen omaava herkullinen juoma pysyy optimaalisen nautintalämpöisenä tässä omatoimisessa termosmukissa. Pakkaukseen kuuluu myös kansi, jonka avulla voit ottaa suosikkijuomasi helposti mukaan, minne ikinä menetkin.

Itsesekoittava muki on täydellinen lahja kaikille, jotka haluavat aloittaa päivänsä mahdollisimman pienin fyysisin ponnisteluin! Ovathan parhaat lahjat niitä, joista et olisi osannut uneksiakaan, mutta jotka jo ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien muotoutuvat olennaiseksi osaksi arkea. Tämä kätevä muki on työmatkojen pelastus ja jokainen kuumien juomien ystävä ottaa sen varmasti kiitollisuudella vastaan! Persoonallinen, vitsikäs ja käytännöllinen lahja, joka sopii sekä naisille että miehille, ikään katsomatta!

Tuotetiedot

  • Itsesekoittava termosmuki kannella

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2018-11-16T15:23:50+00:00