Tarvitsetko apua?
Ilmainen toimitus alk. 40 € tilauksille
003589 424524 64

Itsekasteleva kukkaruukku

Alkaen: 13,90 €
Sis. alv
- +
Itse itseään kasteleva kukkaruukku on jokaisen kasveista pitävän, mutta unohteluun tai matkailuun taipuvan ihmisen unelma. Ei huolta kastelusta, sillä kasvi voi kukkaruukkuun asetetun kielensä ansiosta pitää itse huolta juomatarjoilustaan. Ja näyttäväthän ruukut vielä todella hauskoilta hassun eläinhahmojen muodossa!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.
  • Tilaa ennen 15:00 lähetämme tuotteen varastolta samana päivänä
  • Toimitus 4-7 päivässä
  • Suomenkielinen asiakaspalvelu
  • 30 päivän palautusoikeus1

Kuvaus

Loistava lahja niille kotipuutarhureille, jotka joko ovat kastelun unohtamiseen taipuvaisia tai muuten vain menossa niin, että aina saa olla pyytämässä kavereita kastelemaan kukkia. Näihin ruukkuihin upotetut kukat nimittäin onnistuvat kyllä huolehtimaan omasta nestetasapainostaan. Siinä missä muut kukat näivettyvät ja kuivuvat veden puutteessa, näihin ruukkuihin istutetut kukat nauttivat ruukkunaan toimivan hassun eläinhahmon kielen ominaisuuksista. Kielen avulla kukat ja kasvit saavat vettä juuri tarpeidensa mukaan.

Valittavana on joko koiran, kissan, pandan tai sammakon muotoinen, kieltään esittelevä kukkaruukku kasveineen. Koira huolehtii valkoisesta apilasta, kissa metsämansikasta, panda basilikasta ja sammakko mintusta. Hieman kärsivällisyyttä vaaditaan, että pienestä siemenestä päästään versoon asti, mutta ainakin nestehuolto on kohdillaan! Sopii myös lapsille, jotka haluavat hieman vihreyttä huoneeseensa, mutta joiden kärsivällisyys ei aina riitä kukkien kasteluun.

Tuotetiedot

Itsekasteleva kukkaruukku

  • Vaihtoehdot: metsämansikka (kissa), valkoinen apila (koira), basilika (panda) tai minttu (sammakko)
  • Kukkaruukku, multaa ja siemen
  • Keraaminen hahmo ja kastelupilli
  • Huom. Kasvi on luonnontuote, joten kasvu voi erota kuvasta

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2019-01-21T04:07:30+00:00