Tarvitsetko apua?

iPhone -lompakko

24,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Fiksu lahja iPhone 5:n omistajalle! Tässä tuotteessa yhdistyvät kätevästi suojakuoret ja lompakon kotelot. Tyylikäs ja yksinkertainen suunnittelu näyttää hyvältä, ja kaikki tärkeät kortit pysyvät kätevästi tallessa. Ennen kaikkea tämä iLompakko suojaa puhelintasi kolhuilta ja hajoamiselta. Tilaa nyt!

Other customers bought

Kuvaus

Oletko särkenyt puhelimesi näytön jo liian monta kertaa? Tai onko kenties kumppanillasi aina lompakko, puhelin, ajokortti ym. hukassa, kun olette kiireessä lähdössä johonkin kotoanne? Kuinka monta kertaa olet kuullut jonkun voihkaisevan: ”Voisipa lompakkoon soittaa!”?

Nyt on korkea aika hankkia teille ja vaikka kaikille epäkäytännöllisille kavereillekin iLompakot! Tämä puhelinlompakko toimii sekä suojakuorina että samalla myös lompakkona. Omat paikat ja tilaa löytyy niin korteille kuin käteiselle ja valokuvillekin. Ohut suunnittelu sopii täydellisesti iPhone 5:lle, ja puhelinlompakko sujahtaa kätevästi pieneenkin laukkuun tai housun taskuihin.

Ilman tätä käytännöllistä kumppania et halua enää lähteä kotoasi. Jätä taksirahojen tai puhelimen takakuorien palasten kaivelu kokonaan muiden huoleksi! Tämän tuotteen hankittuasi sinulla on aina kaikki tärkeä käsilläsi. Jos mietit, onko tämä lahja liian käytännöllinen tai ei-tarpeeksi-omaperäinen synttärilahjaksi, mieti uudestaan: kaverisi, kumppanisi tai perheenjäsenesi kiittää sinua seuraavan kerran, kun pudottaa iPhonensa, eikä joudu viemään puhelintaan taas satojen eurojen huoltoon! Tilaa nyt, tai kadu huomenna, kun näyttösi on rikki tai lompakkosi hukassa!

Tuotetiedot

iPhone -lompakko

  • Metallisella painikkeella
2023-11-29T17:23:47+00:00