Tarvitsetko apua?
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Lisää uusi teksti
Arial
  • Maksimi kuvan koko: 10MB
  • Sallitut tiedostotyypit
Tai leikkaa ja pudota
Quality of selected imagel

iPhone 6 -kuori painatuksella

19,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Mahtava ja arjessa aina tarpeellinen lahjaidea kaikille iPhone 6 -puhelimen omistajille. Tämän lahjan kanssa jokainen iPhone 6 -käyttäjä on hieman yksilöllisempi. Komea valkoinen kumisuojus sisältää toisella puolellaan alumiinisen laatan, johon painetaan vapaasti valittavissa oleva kuva. Näin iPhone 6 -suojus muuttaa älypuhelimesi henkikökohtaiseksi puhelimeksi, ja tunnistat varmasti puhelimen toisten joukosta. Tilaa heti, sillä tämä on mahtava lahjaidea jokaiselle iPhone 6 -käyttäjälle.

19,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Elämme mainioiden ja elämää moninaisesti helpottavien älypuhelimien aikakautta. Nämä tehokkaat taskutietokoneet ovat mullistaneet langattoman viestinnän, ja emme enää osaa kuvitella elämää ilman niitä. Kaikista älypuhelimista kenties innovatiivisin ja monikäyttöisin on Apple-yhtiön iPhone, josta on hiljattain esitelty kuudes malli, iPhone 6. Tämä huipputekninen puhelin on totisesti syytä suojata kaikenlaisilta iskuilta ja mahdollisilta vaurioilta. iPhone on herkkä laite, joka ei ota mielellään vastaan arkipäivän kulumista. Nyt esittelemmekin lahjat.fi-saitilla parhaimman mahdollisen iPhone 6 -suojuksen, iPhone 6 -kuoren painatuksella.

Sen lisäksi, että tämä iPhone 6 -kuori on iskuja vaimentava ja puhelimen käyttöikää pidentävä tarve-esine, se on myös henkilökohtainen ja muista erottuva kännykkäsuojus, totisesti aivan ainutlaatuinen kuori arvokkaalle puhelimelle. Tässä kuoressa on nimittäin vapaasti valittavissa oleva kuvapainatus alumiinisella laatalla. Voit määrittää kuvapainatuksen oheisen tilauslomakkeen kautta helposti ja kätevästi. Alumiini on tässä yhteydessä aivan ehdottoman toimiva materiaali, sillä se on kestävä ja sen lisäksi siihen painettu kuva näyttää huippulaadukkaalta. Tämä on yksinkertaisesti toimiva lahjaidea jokaiselle iPhone 6 -puhelimen omistajalle. Tilaa nyt lahja, jolla on käyttökelpoisuutensa lisäksi myös henkilökohtaista painoarvoa.

Tuotetiedot

  • valkoinen kumisuojus sisältää painatuksen alumiinilaatalle
  • suojuksessa karhennus reunassa paremman otteen saamiseksi
  • sopii iPhone 6 -puhelimelle
2023-02-09T03:36:53+00:00