Tarvitsetko apua?

Instruments of Pleasure lahjapakkaus

19,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Rakkauselämä kaipaa aina piristystä, kuinka intohimoista se sitten jo olisikaan. Tämä ”Instruments of Pleasure” lahjapakkaus onkin aistillisuuden ja eroottisuuden ilmentymä – lajitelma mitä kiihottavimpia ja jännittävimpiä tuotteita ja välineitä. Saat pakkauksessa muun muassa hierontaöljyn ja silmäsiteen, jonka avulla lemmenleikit muuttuvat yhä eksoottisemmiksi. Osta tämä rohkea ja läheisyyttä luova setti lahjaksi elämäsi tärkeälle ihmiselle kahdenkeskisiin hetkiin – toki myös erittäin hyvälle ystäväpariskunnalle esimerkiksi ystävänpäiväksi.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Tämä ”Instruments of Pleasure” lahjapakkaus on ensinnäkin erinomainen lahjaidea hänelle, jolla on jo kaikkea, ja myös lahjan antajan näkökulmasta tämä eroottinen lahjasetti tulee erityiseen tarpeeseen silloin, kuin haluaa antaa erikoislaatuisia ja tavallisuudesta poikkeavia lahjoja, kokeilla rajoja. Ja toki tämä kiinnostava ja kiihottava pakkaus on myös erityisen kiinnostava lisä parisuhteen kahdenkeskisiin hetkiin, pitkiin iltoihin ja romanttisiin tuokioihin.

”Instruments of Pleasure” lahjapakkaus nostaakin jokaisen intiimin hetken tunnelmaa entisestään. Lahjapakkaus sisältää kaiken, mitä tarvitaan salaisiin leikkeihin kahden kesken. Ensin sytytetään hierontakynttilä, sitten sidotaan silmät sekä kädet siteillä ja avataan hierontaöljypakkaus. Sidottu ei voi kuin arvailla, mitä tapahtuu pakkauksen auki repäisemisen jälkeen…

Tämä lahjapakkaus on taatusti rohkea ja ainutkertainen lahja joko läheisille ystäville – siis juuri heille, joiden kanssa tällaisia salaisuuksia ehkä jaetaan – tai omalle kumppanillesi tärkeänä hetkenä, esimerkiksi intiiminä syntymäpäivänä illallisen jälkeen tai ystävänpäivän romanttisen yhdessäolon päätteeksi, kun ilta pimenee. On silloin tällöin tärkeää nostaa parisuhteen intimiteettifaktoria ja siihen tämä lahja totisesti on omiaan. Rohkea ja romanttinen annettava rohkealle naiselle ja miehelle! Tilaa nyt – jännittävä lahjaidea!

Tuotetiedot

  • pakkauksen sisältö: side silmille, tuoksukynttilä, hierontaöljy, käsisiteet
  • siteiden materiaali: polyesteri
2021-01-28T04:56:57+00:00