Tarvitsetko apua?

Immerse Plus Virtual Reality -lasit

39,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Suuret seikkailut odottavat: nyt voit lähteä kävelylle dinosaurusten kanssa, ajaa hurjalla vuoristoradalla tai osallistua uhkarohkeaan taistelusuunnitelmaan – kotisohvallasi. Nämä 3D-pelien pelaamiseen ja 3D-videoiden katsomiseen suunnitellut virtuaalilasit avaavat mielikuvituksellisia uusia maailmoja, joista nauttimaan pääseminen on helppoa: laita lasit päähän ja sukella virtuaalitodellisuuteen. Laaja optiikka ja vaihdettavat linssit takaavat ensiluokkaisen katselunautinnon. Tilaa heti tämä hieno lahja pelaajalle tai esimerkiksi tekniikasta kiinnostuneelle sukulaislapsellesi.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Virtuaalitodellisuus on nykyään todempaa kuin koskaan aiemmin. Virtuaalilasien, eli Virtual Reality -lasien, avulla videopelit ja videot eivät enää rajoitu kaksiulotteiselle kuvaruudulle, monitorin tai television vangiksi, vaan pelien ja videoiden huikeat graafiset yksityiskohdat vyöryvät kolmiulotteisina silmien ja tajunnan eteen, kun pukee päälleen nämä Immerse Plus Virtual Reality -lasit.

Virtuaalilasit toimivat seuraavasti: sijoitat älypuhelimesi lasien linssin eteen ja kiinnität lasit päähäsi (kyseessä ovat mäenlaskulasien kaltaiset silmät sisäänsä sulkevat lasit). Immerse Plus Virtual Reality -lasit muuttavat kännykän ruudulla pelattavan pelin tai videon upeaksi ja immersiiviseksi kokemukseksi – sukellat pelin tai videon maailmaan täysipainoisesti ja realismia jäljitellen. Saat säädettyä lasit omille kasvoillesi sopiviksi kiristysremmien ja muotoutuvien vaahtomuovipehmusteiden avulla.

Älypuhelimille on saatavilla yhä enenevissä määrin virtuaalitodellisuus-applikaatioita, näitä pystyt etsimään App Storesta tai Playstoresta ”VR”-hakutermillä. Samoin YouTube-videoissa on yhä enemmän 3D-videoita, joita pystyt niin ikään etsimään saitin hakutoiminnolla. Tämä on mahtava lahjaidea kaikille pelaajille ja tekniikasta kiinnostuneille, miksei myös uusia elämyksiä etsivälle ja kokemuksia janoavalle. Tilaa nyt ja kokeile Immerse Plus Virtual Reality -laseja lahjaksi teini-ikäiselle lapsellesi tai sukulaislapselle.

Tuotetiedot

  • yhteensopiva kaikkien 4”–6”-näyttöisten älypuhelimien kanssa
  • 360 asteen näyttö
  • Ultra Wide Field Vision -ominaisuus
  • langaton
  • säädettävä linssi
  • vaahtomuovipehmusteet ja säädettävät päähihnat
  • värivaihtoehdot: musta, valkoinen
  • materiaali: muovi
  • mitat: 20 cm x 12,5 cm x 14 cm
2021-01-23T16:11:09+00:00