Tarvitsetko apua?

Ilmapallot LED-valolla

Alkaen: 14,90 €
Sis. alv
- +
Nämä kirkkaasti loistavat LED-ilmapallot varastavat show’n jokaisissa juhlissa. Ilmapallot piristävät syntymäpäiväbileitä, häitä ja pikkujouluja – ja kuinka yksinkertaisen toimivia ja piristäviä koristeita ne ovatkaan! Pallot täytyy vain puhaltaa ja pienenpieni LED-valaisin aktivoida, ja juhlat ovat täysin huipussaan. Kun pirskeesi kaipaavat lisäkimallusta, LED-valoilla varustetut ilmapallot nostavat takuuvarmasti tunnelman kattoon. Anna lahjaksi lastenkutsuille, mutta toimivat toki aikuistenkin bileissä. Tilaa heti ja tuo lisävaloa elämään.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Onko suunnitelmissasi järjestää puutarhajuhla, sukukokous tai häärieha? Uhkaavatko ideat loppua kesken tai puuttuuko koristeluettelosta vielä se tärkeä lisäbonus, joka saa pirskeet loistamaan entistä upeampina? LED-valoilla varustetut ilmapallot korostavat juhlatunnelmaa ja herättävät ansaittua huomiota. Ne toimivat esimerkiksi juhlatilan sisäänkäynnin merkitsijänä, hääparin pöydän piristeenä tai pitopöydän huomionherättäjänä. Kokeile myös tanssibileissä rokkaavana ja ainutlaatuisena dekona. Palloihin voi myös piirtää kuvioita, jotka heijastuvat seinille suurempikokoisina.

LED-pallojen täyttäminen on aivan yhtä helppoa kuin tavallistenkin ilmapallojen puhaltaminen. Jokaisen pallon suulla on pois vedettävä sinetti, joka sytyttää LED-valon pallon sisällä. Sinetin poistamisen jälkeen pallo puhalletaan tai pumpataan täyteen, ja tämä joka juhlan komistaja, loistava ilmapallokomeus on käyttökunnossa. LED-valo loistaa noin 15 tunnin ajan, ja LED-tekniikka on turvallista ja varmasti toimivaa. Säkenöivä koristeidea joko omiin juhliin tai ystävän juhliin mukaan vietäväksi tuliaiseksi. LED-pallot muuttavat vaatimattomammankin tilan ykkösluokan juhlasaliksi.

Ilmapallot LED-valolla ovat myös lastenkutsujen taattuja viihdyttäjiä ja kiinnostuksen kohteita. Lapset eivät saa silmiään irti upean värikkäistä ja hehkuvista palloista, ja pallojen ympärille voi kehittää monenlaista ohjelmaa. Pallot valaisevat esimerkiksi hohtopiilosen tai sokon – ja kaikki viihtyvät entistä paremmin.

Tuotetiedot

  • värivaihtoehdot: monivärisiä tai valkoisia
  • yhdessä pakkauksess 15 palloa
  • puhallettuna pallon läpimitta 26 cm
  • ei sovellu heliumilla täytettäväksi
2021-01-19T13:11:45+00:00