Tarvitsetko apua?

Ihana nimikoitu nalle-unilelu

34,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Tämä ihana riepu-unilelu on saatavilla yksilöllisesti nimikoituna. Voit valita nimikoinnin väriksi joko vaaleansinisen tai vaaleanpunaisen. Unilelun väri on valko-vaaleansininen ja sillä on nallen pää ja etutassut. Nallen päässä keikkuu ihana vaaleansininen unimyssy. Tämän pehmoisen unilelun paikka on pienokaisen vieressä rauhoittamassa niin värillään kuin pehmeydelläänkin. Pehmoista nallea on ihana halata nukkumaan mennessä. Vaaleansininen väri sopii niin pojille kuin tytöillekin ja unilauluna voi hyräillä Tapio Rautavaaran iki-ihanaa Sininen uni -laulua tai Nukkumatti-laulua. Tilaa tästä pehmoinen lahja pienokaiselle vaikka ristiäislahjaksi!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Yksilöllisesti nimikoidut lahjat ihastuttavat aina. Aivan pienet lapset eivät nimikoinnista itse tietenkään heti perusta mutta vauvan vanhemmille nimikoinnilla on iso merkitys. Kun lapsi kasvaa, tavailee hänkin myös nimeään rakkaasta unilelustaan. Vauvana saatu unilelu onkin monelle lapselle tärkeä vielä kouluikäisenäkin. Pehmeydellään ja suloisuudellaan tämä uniriepu täyttää kaikki tärkeän unilelun edellytykset. Valitse nimikoinnin värivaihtoehdoista joko vaaleansininen tai vaaleanpunainen ja tilaa unilelu lahjaksi uudelle tulokkaalle.

Pehmeät materiaalit ovat tärkeitä lapsen iholle ensimmäisten elinvuosien aikana. Nalle-unilelun materiaali on erityisen pehmeää polyesteria ja mitä tärkeintä, unilelun voi pestä aina välillä puhtaaksi. Riepu-unilelun mitat ovat noin 57 x 50 senttimetriä ja vaaleansiniset ja valkoiset raidat koristavat kankaan päällimmäistä puolta. Kankaan alapuoli on vaaleansininen. Nallen pää ja tassut ovat hennon vaaleanruskeat ja kuono, suu ja silmät ovat ruskealla langalla kirjaillut. Nallen vaaleansinistä unimyssyä koristavat valkoisella piirretyt pilvet, kuu ja tähdet. Tilaa suloinen nalle-unilelu yksilöllisellä nimikoinnilla lahjaksi ja valitse nimikoinnin väriksi joko vaaleansininen tai vaaleanpunainen.

Tuotetiedot

Ihana nimikoitu nalle-unilelu

  • materiaali: 100% polyesteri
  • käsinpesu 30 asteessa
  • mitat: noin 57 x 50 cm
  • soveltuu alle 3-vuotiaille lapsille
  • nimikoinnin värivaihtoehdot: vaaleanpunainen tai vaaleansininen
  • nimikointi: tilaa 15 merkille, erikoismerkit eivät sallittuja

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2020-12-04T21:18:16+00:00