Tarvitsetko apua?

Ibed 2.0 - puinen tabletti tabletti kaiverrus

34,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Täydellinen tapa aloittaa päivä! Aidon Ibed 2,0, tabletti tabletti kaiverrus, kodikas sänky oleskelua menee ylitöitä. Ibed mahtuu tabletti tietokone ja herkullisen aamiaisen. Loistava lahjaidea ihmisille, jotka haluavat pysyä sängyssä muutaman minuutin pidempään!

* Pakolliset kentät

34,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Aamuauringon säteet jo kutitus kasvot, hälytys on jo raportoitu. Miten mukavaa olisi nyt jos voisit nauttia mukava sänky jonkin aikaa? Ja sillä hetkellä kun saavut paikalle - ja yllätä parisuhteessaan tämän loistavan Ibed 2.0. Ibed 2,0 on kätevä puinen tarjotin, joka tarjoaa tilaa (ei sovi iPad Air) ja kupin tuoksuvaa tabletin tietokoneen kahvia. tietysti herkullinen hilloja croissant ottelut edelleen se! Masennus puinen tarjotin varmistaa, että aamulla lukeminen hauskaa verkossa lukema on varjostavat minä hetkenä hyvänsä. helppo puhdistaa-paikka tabletin ja lukeminen voi alkaa. Erityiset yksityiskohdat: Yksilöllinen kaiverrus tabletti tabletti. Myös täynnä mikrohelmien tyyny joustavien elastaania alla puinen tarjotin. Tämä on taattu myös epätasaisella alustalla, jonka hyvällä tasolla. Tämän ihana kumppani puolelle on täydellinen alku aamulla mitään tapaa!

Tuotetiedot

Ibed 2.0 - puinen tabletti tabletti kaiverrus Varastointi taulutietokoneiden Materiaali: MDF, puu, elastaania, mikropallot Mitat: 29,2 x 24,1 x 5,1 cm Huom: ei sovellu iPad Air Kun kaiverrus erikoismerkkejä, käytä!
2023-12-07T10:09:37+00:00