Tarvitsetko apua?

”I Love You” varjokuvaelma-kynttilä

20,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Onko rakkaasi syntymäpäivä lähestymässä kovaa vauhtia etkä tiedä, mitä ostaisit lahjaksi? Väitämme lahjat.fi-toimituksessa, että kun höystät lahjasi tällä upealla ja romanttisella varjokuvaelmalla, rakkaasi sydän sulaa ja lahja tuntuu entistäkin ihanammalta. ”I Love You” varjokuvaelma-kynttilän avulla voidaan nimittäin heijastaa ”I Love You” -teksti seinälle ja näin tehostaa romanttista tunnelmaa entisestään. Osta nyt tämä tuote lahjan oheen ja teet entistäkin paremman vaikutelman!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Tämä hopeanvärinen rasia sisältää tuikkukynttilän, joka sinänsä on jo romanttinen annettava sille kaikkein läheisimmälle ihmiselle esimerkiksi Ystävänpäivänä. Mutta ”I Love You” varjokuvaelma-kynttilä on paljon enemmän, ja se onkin aivan täydellinen tapa kertoa suurista tunteistaan rakkaalleen. ”I Love You” varjokuvaelmassa ”I Love You” -tekstin puiset kirjaimet kiinnitetään aluslevyyn, jonka keskellä on paikka tuikkukynttilälle. Kun kynttilä sitten sytytetään, ”I Love You” heijastuu seinälle suurina varjoina, jotka tanssivat liekin lepattaessa. Tätä kirjaimellisemmin et voikaan kumppanillesi ilmaista, että myös sinun sisälläsi roihuaa rakkauden liekki. Romanttisen tunnelman viimeistelee ääneen luettava rakkauskertomus, joka sisältyy pakkaukseen. Kutsu rakkaasi silmät peitettyinä huoneeseen, jossa ”I Love You” varjokuvaelma on käynnissä ja todista hänen yllättyneen ihastuneet kasvonsa, kun hän ottaa kädet pois silmiltään ja näkee rakkaudentunnustuksesi seinälle heijastettuna. ”I Love You” varjokuvaelma sopii lahjaksi sekä Valentinuksen päivään että syntymäpäiväksi, jossa se voidaan yhdistää toiseen lahjaan lisätunnelmaa tuomaan. Et yksinkertaisesti voi epäonnistua tunteellisen lahjan antamisessa, kun sytytät ”I Love You” varjokuvaelman seinälle loistamaan. Toimi nyt ja tilaa tämä hieno tuote lahjat.fi-verkkokaupan kautta.

Tuotetiedot

* pakkaus sisältää tölkin, kynttilän, varjokuvat, kynttilänjalan ja asennuslevyn sekä bookletin, joka sisältää sadun sekä asennusohjeet * toimitetaan kauniissa metallirasiassa * materiaalit: metalli, puu * värit: pähkinäpuu * mitat: 3,5 cm x 12 cm x 12 cm
2020-12-01T04:07:02+00:00