Tarvitsetko apua?

I ♥ U seinäkello

9,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Rakkaus on ihanaa, kaiken sen kestää – ja nyt voit osoittaa rakkautesi tämän hellyttävän lahjan saajaa kohtaan jälleen uudella tavalla. Romanttinen seinäkello kertoo 12 kielellä ”Rakastan sinua”, ja jos tämä lahja ei sulata mielitiettysi sydäntä, sitten ei mikään. Tilaa heti tämä uskomattoman söpö kello lahjat.fi-verkkokaupan kautta ja anna rakkaallesi ikimuistoinen lahja. Paras lahjaidea vaimolle, aviomiehelle, tyttö- tai poikaystävälle tai kumppanillesi. Toimi heti!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Ti amo! I love You! Ich liebe dich! Jag älskar dig – minä rakastan sinua! Etsitkö juuri sopivaa lahjaa, jonka avulla näyttäisit parhaiten tunteesi rakastasi kohtaan? Ehkä olette olleet vasta jonkin aikaa yhdessä ja nyt olisi aika tehdä hellä rakkaudentunnustus? Mikäpä olisi parempi tapa kertoa tunteistaan kuin tämä superromanttinen kello, joka sanoo 12 kielellä ”Rakastan sinua”?

Ihana lasinen seinäkello on toki myös hieno kodin sisutuselementti ja näyttää seinällä erittäin nätiltä. Valkoinen väri luo rauhallisuutta sisustukseen ja kellotaulun 12 sydäntä tuovat lämpöä ja romantiikkaa arkeen. Kellon läpimitta on noin 30 senttimetriä, ja se ottaakin seinällä ansaitsemaansa huomiota. Kellon koneisto on modernia tekniikkaa, ja tämän sydämiä täynnä olevan esineen sisällä sykkiikin myös kestävä ja laadukas sydän.

Valloita tällä kauniilla esineellä mielitiettysi sydän ja näytä hänelle, että välität. Tilaa tämä mahtava lahja heti esimerkiksi aviopuolisollesi tai avopuolisollesi, tyttöystävälle, poikaystävälle, kumppanillesi. Tätä romanttisempaa ja sopivampaa lahjaa et voi elämäsi tärkeimmälle ihmiselle antaa. Tilaa heti lahjat.fi-verkkokaupasta ja ilahduta rakastasi, sillä aina on sopiva hetki kertoa nämä tärkeimmät sanat.

Tuotetiedot

  • sisältää 12 sydäntä, joiden yhteydessä sanat ”Rakastan sinua” 12 kielellä
  • paristoilla (eivät sisälly toimitukseen)
  • lasi
  • valkoinen
  • halkaisija n. 30 cm
  • 960 g
2021-01-20T10:59:40+00:00