Tarvitsetko apua?

Black Friday -50% elämyksistä koodilla: black50 / minimitilausarvo 49 € / Voimassa vain 24.11.17

Lisää kuvia

I Love You paahtoleipäleimasin

Nyt esittelemme ylpeinä tämän äärimmäisen romanttisen ja yksinkertaisuudessaan nerokkaan keittiötarvikkeen. ”I Love You” paahtoleipäleimasin on mitä hauskin ja huomioon ottavin gagdet, jonka avulla ihan tavallinen aamiainen muuttuu ihanaksi rakkausateriaksi, jonka voit tarjoilla vaikkapa kumppanillesi sänkyyn. Painat leiman paahtamattomaan leipään, asetat leivän paahtimeen ja lopputuloksena on ihana lemmenviesti paahdetussa leivässä. Osta nyt tämä keittiöväline lahjat.fi-verkkokaupan kautta ja yllätä rakkaasi mitä aistillisimmalla aamiaisella. Onnistuminen taattu!
  • Tilaa ennen 15:00 lähetämme tuotteen varastolta samana päivänä
  • Toimitus 4-7 päivässä
  • Suomenkielinen asiakaspalvelu
  • 30 päivän palautusoikeus1
3,90 €
- +
Sis. Alv., pois lukien toimitus
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.
  • Tilaa ennen 15:00 lähetämme tuotteen varastolta samana päivänä
  • Toimitus 4-7 päivässä
  • Suomenkielinen asiakaspalvelu
  • 30 päivän palautusoikeus1
Kuvaus

Yksityiskohdat

Tästä ei aamiaishetki enää romanttisemmaksi muutu! Välillä on hankala avata suutaan ja kertoa toiselleen tunteistaan, joten miksi et tekisi sitä tämän ihanan paahtoleipäleimasimen avulla? Minä rakastan Sinua – nuo kolme sanaa on joskus vaikea lausua ääneen, mutta paahtoleipään leimattuna niistä muododstuu painava ja ihana viesti!

Paahtoleivän leimaaminen on myös hyvin helppoa: leima painetaan paahtamattomaan leipään, sitten leipä paahdetaan ja lopputuloksena leivän pintaan piirtyy tämä mitä romanttisin kuvio. ”I Love You” paahtoleipäleimasin onkin mahtava tarvike esimerkiksi ystävänpäivän aamupalalle, ja miksei toisaalta paahtoleipien merkitsemisestä voisi tehdä romanttisen, jokapäiväisen traditionkin. Aamu käynnistyy ihanasti, kun leivässä on noin syvällinen teksti. Osta ”I Love You" paahtoleipäleimasin lahjaksi rakkaalle ihmiselle tai tilaa itsellesi ja yllätä hänet äärimmäisen herkullisella aamiaisella – tietenkin suoraan sänkyyn tarjoiltuna.

”I Love You” paahtoleipaleimasin on valmistettu muovista ja se onkin modernin ja trendikkään keittiön herkullinen lisävaruste. Eivätkä sen käyttömahdollisuudet rajoitu vain romanttisiin, kahdenkeskisiin aamiaisiin. Kutsu vaikka ystäviä viikonloppubrunssille ja leimaa paahtoleivät – puhetta, naurua ja ihastusta riittää takuuvarmasti. Hauska ja kekseliäs keittiötarvike - tilaa nyt!

Tuotetiedot

  • materiaali: muovi
  • mitat: 15 cm x 11 cm x 9 cm
Arvostelut
Kirjoita tuotearvostelu
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.
^2017-11-24T12:10:50+00:00