Tarvitsetko apua?

I Love You kynttilärasia

6,90 €
(230,00 € / kg) Sis. alv
- +
Mikäpä olisikaan hempeämpi tapa kertoa läheiselleen, että rakastaa tätä, kuin lisätä tunnelmaan hieman herttaista kynttilänvaloa? Tämä kaunis ja aina tarpeellinen rasia sisältää yhden ison sydänkynttilän sekä kolme pienempää. Sytytä kynttilät, odota poika- tai tyttöystävääsi saapuvaksi ja yllätä hänet niillä kolmella tärkeimmällä sanalla – romanttisen kynttilänvalon heijastaessa liikkeen seinustalle. Tilaa heti, sillä et milloinkaan voi ennalta tietää, milloin on hetki rakkaudelle.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Maailmassa ei voi koskaan olla liikaa kynttilänvaloa. Mutta tämä taskukokoinen kynttilärasia on täysin erikoislaatuinen, sillä se on olemassa rakkautta varten. Rakkaudentunnustus on aina merkittävä tapahtuma, ja mikäpä olisikaan romanttisempaa kuin sytyttää muutama kynttilä näiden kolmen maailman tärkeimmän sanan sanomisen seuraksi. Kun yhtäkkiä onkin täydellinen hetki kertoa läheiselleen, että rakastaa, on tämä lahja yksinkertaisesti oltava mukana.

I Love You kynttilärasia on yllätys rakkaalle ihmiselle, ja sellaisenaan maailman paras ja tärkein lahjaidea. Rasia kätkee sisäänsä sydämen muotoisen isomman kynttilän ja kolme pienempää kynttilää, jotka asetellaan omiin pieniin jalkoihinsa sydänkynttilän päälle. Tämä hyvin kaunis lahjatavara herkistää ja sulostuttaa. Kannakin I Love You kynttilärasiaa aina mukanasi taskussa, sillä milloinkaan ei voi tietää, koska on täydellisin aika rakkaudelle.

I Love You kynttilärasia on täydellinen lahja myös esimerkiksi siskolle tai veljelle, jolle on liian harvoin aikaa ja tilaa. Jos nuo kolme sanaa ovat omalle kumppanille jo hankalat sanoa, sukulaiselle varmastikin vielä paljon hankalammat. Kynttilärasia auttaakin myös tilanteissa, joissa sanat yksinkertaisesti loppuvat kesken. Tilaa heti tämä kaunis lahja ja herkisty.

Tuotetiedot

  • peltirasia sisältää yhden ison ja kolme pientä kynttilää
  • rasian läpimitta 6,5 cm, korkeus 2,5 cm
  • kynttilät 100 % parafiinia
  • palamisaika 4-6 h
2021-01-18T19:56:16+00:00