Tarvitsetko apua?

Nimikoitava Toblerone ainoastaan Lahjat.fi-kaupassa

Lisää kuvia

Huskysafari, Saariselkä

Toimitusaika: Varastossa

Lapin taika – se vasta onkin maagista, ja nyt voit kokea tämän koskemattoman luonnon kauneuden ihanalla talviretkellä huskykoirien kanssa. He vetävät sinua ja ystävääsi kelkassa ja ehditte katsella Saariselän maagisia maisemia sekä nauttia raikkaasta ilmasta. Varaudu matkaan myös kameralla, sillä näitä muistoja kannattaa taltioida valokuviksikin. Huskysafareita järjestetään lyhyinä ja pidempinä, ja jokaiselle löytyy näistä vaihtoehdoista varmasti se mieluisin. Tilaa nyt verkkokauppamme kautta.

  • Toimitus samantien sähköpostilla
  • Tulosta elämyslahjakortti heti
  • 30 päivän palautusoikeus
  • Lahjakortti on voimassa 18 kk
Event Image
Alkaen: 67,50 €
- +
Sis. Alv., ilmainen toimitus.

* Pakolliset kentät

  • Toimitus samantien sähköpostilla
  • Tulosta elämyslahjakortti heti
  • 30 päivän palautusoikeus
  • Lahjakortti on voimassa 18 kk
Event Image
Kuvaus

Yksityiskohdat

Saariselkä on Lapin matkailukohteista kenties kaunein ja nyt voit kokea sen koiravaljakon kyydistä käsin! Tämä retki onkin takuuvarmasti ikimuistoinen elämys ja ihana syväsukellus Saariselän alueen tuntureihin – tämä tunturijonohan sisältää muun muassa Kiilopään, Kaunispään, Iisakkipään ja Sokostin kuuluisat tunturit. Saariselkä on helppokulkuista tunturialuetta ja soveltuu erinomaisesti koiravaljakkoretkiin.

Nyt esittelemme lahjat.fi-verkkokaupan kautta tilattavaksi tämän hienon seikkailun – lähde oppaiden ja huskykoirien vetämänä katselemaan Saariselän luontoa ja ihastelemaan sen koskematonta kauneutta. Huskysafareita järjestetään lyhyempänä, kaksi tuntia kestävänä ja 10 kilometrin reitin käsittävänä retkenä sekä pidempänä, neljän tunnin ja 18 kilometrin reissuna. Molempien reittien päätteeksi nautitaan kuumaa mehua ja syödään eväitä, ja pidempään retkeen sisältyy lisäksi nuotion äärellä nautittu keittoateria. Rekiin mahtuu kaksi henkeä kerrallaan, toinen ohjaamassa ja toinen istumassa. Tätä elämystä ei kannatakaan jättää väliin! Kamera ja reipasta mieltä mukaan!

Huskysafari on erinomainen tempaus esimerkiksi hiihtolomapäivän ratoksi ja se viihdyttää niin lapsia kuin aikuisia. Ja totta kai retken lomassa ehtii tutustua myös lempeisiin vetohuskyihin. Tilaa nyt esimerkiksi perheelle ohjelmanumeroksi tai ystävillesi huikeaksi matkaksi tuntureihin!

Arvostelut
Kirjoita tuotearvostelu
Karttanäkymä
Map
^2018-02-19T14:39:07+00:00